lolek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ....no i sie stało niestety , niestety mi sie to spodobało jak cholera :D wychodziłem z winkla i cos mi się tak jakoś dziwnie odkręciło i czuje jak przednie koło idzie do góry :D :D :) trwało to ze 3 sek i zakończyło sie płynnym lądowaniem :) banan na twarzy mi nie schodził do wieczora , a wieczorem jeszcze raz mi sie udało normalnie z gazu z tym że lądowanie juz nie było takie płynne :? ała :oops: i pytanie... czy F4 na gaznikach z seryjnymi przełożeniami z 2 idzie na koło ?? 8O bo nie moge sobie przypomnieć już teraz ale wydaje mi się ze w winklu nie redukowałem na 1 więc te pierwsze whelli to z 2 ?? bo sam juz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 z 2 tylko ze sprzegla a z 1 to tak i tak...przynajmniej u mnie,ale ja sie dopiero ucze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 hehe... a ja myślałem że to jest wątek o tym jak ktoś złapał kapcia. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Moja na 2 nie podnosi chociaż zawsze jak jej odwijałem na tym biegu to dociążałem przód.A ostatnio na prostej drodze przy ostrym przyspieszaniu na pierwszym biegu złapałem shimmy 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 z 2 tylko ze sprzegla a z 1 to tak i tak...przynajmniej u mnie,ale ja sie dopiero ucze :D eee tam Spidi zaraz napisze że i z 3 z gazu ja wyrwie na koło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 eee tam Spidi zaraz napisze że i z 3 z gazu ja wyrwie na koło jak zalozy jakas pizze do tylu to wyrwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Moj kumpel stawia F4 99' z 2 biegu z gazu na kolo (pow 8 tys obr/min) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Moj kumpel stawia F4 99' z 2 biegu z gazu na kolo (pow 8 tys obr/min) ...też mi się wydaje, że jest to do zrobienia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 A mnie udało się ostatnio (przypadkiem - też pierwszy raz :lol: ) pojechać z gazu na gumce na "2" Multistradą kumpla, ale pewnie dlatego, że jechałem z pasażerką i zmienił się rozkład mas.Swoją drogą poszło dość łatwo i czułem, że cały czas panuję nad maszyną :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ...też mi się wydaje' date=' że jest to do zrobienia [/quote'] nastepnyjm razem cie sprawdze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Wadowiccy ziomale najlepiej na nowej obwodnicy w wadowicach tam czasem trenowalem ale tez zaraz zbiegaja dzieciaki z osiedla i raczej cz sie zmywac bo moga paly wkroczyc a tam niema zabardzo gdzie spie**olic . :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Wadowiccy ziomale najlepiej na nowej obwodnicy w wadowicach tam czasem trenowalem ale tez zaraz zbiegaja dzieciaki z osiedla i raczej cz sie zmywac bo moga paly wkroczyc a tam niema zabardzo gdzie spie***alic . lamassu własnie stamtąd wrócilem,asfalt jest tam w miare,i bylo ok tylko juz troche ciemno jest a w dzien ruch duzypoza ta obwodnica ciezko o dobre drogi w najblizszej obwodnicy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 no niestety ciezko taka juz wiocha i co zrobic :-D [ Dopisane: 15-09-2005, 23:03 ]czasem jechalismy do kraka tam jest juz gdzie postawiac na kolo,szczegulnie nowe obwodnice kolo tandety i zamkniety odcinek kolo wielickiej . [ Dopisane: 15-09-2005, 23:06 ]jak bys sie chcial z nami kiedys gdzies wybrac np. na slowacje czy rabka to masz tam moj tel. i gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jak bys sie chcial z nami kiedys gdzies wybrac np. na slowacje czy rabka to masz tam moj tel. i gg OK ZOBACZYMY JAK TEN SEZON SIE JESZCZE POTOCZY' date='MAM NA MYSLI POGODE pozdrawiam PS.no niestety ciezko taka juz wiocha i co zrobic :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi