Soku11 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Hehe na trawie trzeba miec dobra kosteczke - to jedyna rada :) Sam mam teraz taki problem bo oponka juz slabiutka z tylu ale mimo wszystko troszke na kolo idzie ;D Szarpnac trzeba wiadomo ale podciagaj od nizszych obrotow - buksowanie powinno ustac ;P Zobacz moj filmik drugiego dnia po zakupie DR:http://video.google.pl/url?vidurl=http%3A%...rqmv-xG9dYeLpGgPodnioslo mnie bez buksowania ;P POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Teraz mi powiedzcie czy DR trzeba szarpac mocno za kierownice zeby z gazu poszedl na kolo bo mi na trawie buksuje a podniesc zabardzo sie nie che a moze jakies inne sposoby np. wymagane obroty itp? ja robie tak jak przy cebrze ale wiadomo inna ilosc koni rozpedzam troche zamulam i odkrecam a tu mi kolo buksuje. Przesun "dupsko" bardziej do tylu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 kostka jest nowiutka wiec nie od gumy u mnie to zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No to zrob tak jak Seba350 mowi :icon_twisted: Dupsko na sam koniec i mocno pociagnij. Mozesz tez uzyc amortyzatora przedniego, tzn. wstajesz, wciskasz przod i odchylasz sie odrazu do tylu i odwijasz manetke. Nie ma bata musi na kolo wstac :rolleyes: A moze masz zbyt waska oponke na tyle.... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapla Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Teraz mi powiedzcie czy DR trzeba szarpac mocno za kierownice zeby z gazu poszedl na kolo bo mi na trawie buksuje a podniesc zabardzo sie nie che a moze jakies inne sposoby np. wymagane obroty itp? ja robie tak jak przy cebrze ale wiadomo inna ilosc koni rozpedzam troche zamulam i odkrecam a tu mi kolo buksuje. Pochylasz się nad kierownicę, przesuwasz tyłek do przodu, gwałtownie odkrecasz manete, szarpiesz kierę do góry, odchylasz całe ciało szybko do tyłu i troche przesuwasz tyłek w tył (ale nie do końca - bez przesady :crossy: ), jakieś 10 cm wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 wystarczy że usiądziesz na teoretycznym miejscu pasażera, i w momencie największego momentu obr zamkniesz i nagle dodasz gazu. nie trzeba nic szarpać, takie cuda bez problemu nawet na romecie stella się robi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 NO CHYBA TROSZKE PRZESADZŁES Z TYM ROMETEM >>>>a moze jak wazysz 50 kg to OK. :rolleyes: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 nie przesadzamstella kolegi http://bikepics.com/pictures/281574/ na mojej też się tak dało póki rama się nie złożyła (ważyłem wtedy ok 70kg) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja na trawie spokojnie na LYSEJ oponie jezdze i daje rade:) (oczywiscie bez pionu bo mozna ''pojechac'') Ja nie wiem, ale ja mam przelozenia 15-45 i z 5(i zadko zdaza mi sie z 6 biegu bo to juz wtedy naprawde szybko jedzie!)spokojnie wyrywam na kolo :icon_rolleyes: z dziewczyna na 3 biegu idzie bezproblemowo...z 4 na siedzaco pomagam sobie czasem sprzeglem a na 5 z tylnych podnozkow lub na serfera:) juz kiedys pokazywalem zdjecia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ja na trawie spokojnie na LYSEJ oponie jezdze i daje rade:) (oczywiscie bez pionu bo mozna ''pojechac'') mokra trawa i lysa guma to najgorsze połączenie, lekko kiedyś dodałem gazu i złamałem pompe od hamulca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Mam taki problem kapie mi paliwo z gaznika z tego odpowietrznika czy jakos tak; wiecie gdzie. Co to moze być jakas uszczelka poszla czy co ??? prosze o odp. !!!! Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 [/]witam według mojego doswiadczenia to sa dwie opcje.pierwsza to uceka paliwo z kranika spustowgo(spuszczasz paliwo z gaznka) nzlezy zakrecic paliwo w zbiorniku wukrecic srube która blokuje spóst paliw(u mnie jest z sprężynką) nastepnie wkrecic w miare z wyczucie(nie przekrecic) i powinno byc OK a drga opcja to wymienic uszczelke umieszczona najnizej w gazniku a zarazem najwieksza.POZDRAWIAM i mam nadzieje ze POMOGŁEM :icon_rolleyes: [/]witam według mojego doswiadczenia to sa dwie opcje.pierwsza to uceka paliwo z kranika spustowgo(spuszczasz paliwo z gaznka) nzlezy zakrecic paliwo w zbiorniku wukrecic srube która blokuje spóst paliw(u mnie jest z sprężynką) nastepnie wkrecic w miare z wyczucie(nie przekrecic) i powinno byc OK a drga opcja to wymienic uszczelke umieszczona najnizej w gazniku a zarazem najwieksza.POZDRAWIAM i mam nadzieje ze POMOGŁEM :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 A mozna wiedziec czemu w profilu masz ze jestes kobieta?? :icon_rolleyes: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 psa5- wydało sie zaniki osobowosci :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 [/]witam według mojego doswiadczenia to sa dwie opcje.pierwsza to uceka paliwo z kranika spustowgo(spuszczasz paliwo z gaznka) nzlezy zakrecic paliwo w zbiorniku wukrecic srube która blokuje spóst paliw(u mnie jest z sprężynką) nastepnie wkrecic w miare z wyczucie(nie przekrecic) i powinno byc OK a drga opcja to wymienic uszczelke umieszczona najnizej w gazniku a zarazem najwieksza.POZDRAWIAM i mam nadzieje ze POMOGŁEM :biggrin: Dzieki pomoglo zrobilem tak jak napisales z tym kranikiem spustowym i juz nie ucieka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi