Nitomen Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Misiek a w terenie nie czujesz ze masz za twardo na kolach ?? i ze sie jakos nie klei do podloza ?? bo tak mialem jak mialem powyzej 1 Atm. Ech dzis latalem sam myslalem ze jestes zajety , moze jutro polatamy ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Powiem ci tak w porownaniu do tych opon co mialem wczesniej to teren teraz jest bajera. ale to jeszcze nie to, dzisiaj mialem zamiar spuscic do 1 atm i zobaczycz ale narazie doszedlem do domu po jezdzie autem i jest masakra, poczekam moze az chociaz blyskac sie przestanie:) A tak swoja droga juz kilka razy przeleciales kolo mojego warsztatu i nie wpadles :> oj nie ladnie :P Edytowane 29 Października 2006 przez misiekts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Dzisiaj miałem przyjemność zrobić sboie rundke na DR 350!Chciałem się oficjalnie przyznać do błędu, gdyż do dzisiaj sądziłem, że DR 350 to mułowaty kloc :biggrin:Otóż myliłem się i teraz tylko szukam dobrej sztuki Suzuki :PPowiedzcie czy w każdej DR jest plastikowy bak?Czy każda DR nie ma akumlatora?Co to może być ja na niskich obrotach coś sobie "pobzykuje" cichutko w silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Wszystko jest pięknie opisane na "Strona DR350" Co do mułowatości to przynam że po przesiadce z DR650 rzeczywiście 350 jest mułowata ale tylko na asfalcie, pierwszy wjazd w teren i zmieniłem zdanie - musze sie od nowa uczyć jeździć ,ten sprzet chce mnie porwać. Dźwieki z silnika - wiadomo jak to jest Suzuki - stuki puki i do tego chłodzenie powietrzem czyli kazdy dźwięk odbity od żeberek brzmi 2 razy głośniej niż przy płaszczu wodnym, ale najlepiej to porównać z inną sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 http://www.allegro.pl/item136235725_suzuki_dr_350_93r.htmlJeśli jest po remoncie, tzn. po wymianie tłoka i wogołe i zakładając, że jest wszyztko OK to wzielibyście ją za 5400 z przywzem spod Poznania pod Kraków?Pewna osoba powiedziała mi, że wygląda jakby zawiecha była "padnięta". Może być padnięta, czy to tylko złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Benek moja DRa jest na sprzedaż i za 5koła jak dla Ciebie ją puszczemoja aukcja : http://www.allegro.pl/item136488937_super_...ez_minimum.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No i dołączyłem do waszego grona :icon_mrgreen:http://www.bikepics.com/members/benek14/93dr350/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No to witamy w klubie zadowolonych!!! z wyboru moto!! Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No gratulacje. Jak sie po śniegu jezdzi ? Bo ja juz na jutro szukam jakiegoś ocieplenia na nogi i uderzam w śniegi :) teraz to juz mam nadzieje ze dopada bo na lato trzeba bedzie poczekac niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No gratki i odemnie na 4um :crossy: Oby ci dlugo sluzyla SUZI <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 benek14 nie za duzo Ci sniegu tam napadalo?? ;] podzielil bys sie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) Nic za darmo nie ma :DTak na serio to fajnie sie po sniegu jezdzi, ale jak sprzeta kupilem to jednak wolalbym go sprawdzic w normalnych warunkach. Oby do soboty śnieg poszedl do was :) Edytowane 2 Listopada 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam Witam! Gratulacje dla Benka za słuszny wybór! Też będę się przesiadać na DR 350 :) I mam takie pytanko: DR 350 jest chłodzona powietrzem i olejem, zgadza się? Czy łatwo jest zagotować(chodzi o dosyć ciężką jazde) i czy czujnik temp. oleju jest potrzebny? Jak sprawuje się zawieszenie? Pozdro, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Oj oj uwierz mi ze nie zagotujesz tam kompletnie nic :D Predzej sam sie zagotujesz <lol> Tych motorkow sie tak nie kreci bardzo one maja moc odrazu. Przejedz sie i zobacz sam. Co do zawiechy to ujdzie :D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Benek widze ze masz identyczna dr jak ja mam z tym duzym zbiornikiem Acerbica nawet rocznik ten sam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi