misiekts Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Witam! Kupowal juz ktos dysze do gaznika? Dzis slyszalem ze koszt jednej to ok 30zl. Jesli ktos kupowal taki komplet to niech sie wypowie gdzie za ile i jakiej jakosci :buttrock: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV66 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam wszystkich posiadaczy dr 350 :buttrock: Chcę kupić jakieś dobre moto tanie w eksploatacji i żeby się tym nie zabić i myślę że suzuki dr jest dla mnie w sam raz. Wcześniej jeździłem komarkiem, simsonem, wsk i od czasu do czasu mz 250. Mam 170 cm wzrostu. Czy dam rade takiemu sprzętowi. W umie bede miał na te moto około 5000zł Znalazłem na allegro to http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125260808 Doradzcie.. Pozdrawiam RaV66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125260808 mozesz smialo brać, sprzet sprawdzony od kumpla, ja ci polece jeszcze ta DR-e http://www.allegro.pl/show_item.php?item=127076509 nalezy do Endurasa z 4um i te jest naprawde w switnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV66 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Kupił bym ale odległość jest za duża... Ja mieszkam obok rzeszowa a te moto jest z poznania :/ Mugłby ktoś sprawdzić stan moto i potem była by możliwa jakiś transport .. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Kupił bym ale odległość jest za duża... Ja mieszkam obok rzeszowa a te moto jest z poznania :/ Mugłby ktoś sprawdzić stan moto i potem była by możliwa jakiś transport .. Mojej DR nie masz co sprawdzać, spytaj Żubra :biggrin: Wszystko co trzeba bylo porobić zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV66 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 A czy to enduro jest ciężko opanować?? Tak jak mówiłem mam 175 cm wzrostu i wcześniej jeździłem głównie simsonem i mogę śmiało powiedzieć że wprawe mam, ale nie wiem jak bedzie z tym moto :biggrin: Poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Jak nie masz ciezkiego nadgarstka to i CR500 opanujesz :icon_razz: Wystarczy nie odkrecac zawsze na full. POZDRO HOHOHOHOHOH!!Od dzis wieczor jestem szczesliwym posiadzaczem SUZI DR 350 '94. Pierdolnie*** takie ze glowa mala!! Po DT idealne <PIS> :notworthy: Edytowane 18 Września 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembi Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ej ludziska jaki olej do silnika bedzie najlepiej pasowal do DRki :notworthy:...????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV66 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Co myslicie o tym moto:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128578403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ej ludziska jaki olej do silnika bedzie najlepiej pasowal do DRki :notworthy:...????????? Hmmm roznie to mowia z tymi olejami jakiej firmy ja leje motula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam!Mam DR350SHC i mam jedno pytanie:gosc od ktorego kupilem ta DR twierdzil zeby po zakonczonej jezdzie,do parkowania zawsze opuszczac sprzeta tzn. przekrecic pokretlo na "Low".Czy faktycznie tak trzeba robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba1986 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Czesc! Mam problem z moja DR'ka otoz dwa dni temu wybralem sie do Trzebnicy i w trakcie jazdy motor spadal mi z obrotow stalo sie tak 3 razy. 1 raz spadl na chwile z obrotow i znowu wkrecil sie na poprzednie wyoski obroty za 2 i 3 razem spadl do zera i motor zgasl zatrzymal sie odpalilem i pojechalem dalej teraz to w ogole nie moge odpalic nie wiem co moze byc nie tak swiece sprawdzilem jest ok... dodam ze jak jeszcze motor palil to ladnie chodzil na luzie wkrecal sie rowno chodzil... a gdy wrzucilem 1 badz 2 i chcialem ruszyc to gasl.. pomozcie!Zamierzam wyczyscic gaznik jesli to nie pomoze to nie wiem za co mam sie brac i co dalej robic... Edytowane 19 Września 2006 przez Qba1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 tej proponuje zaczac od sprawdzenia czujnika stopki (kiedy wrzucasz bieg i masz otwarta stopke moto gasnie) o ile taki oczywiscie posiadasz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba1986 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) czujnik jest ok... sprawdzalem czekam na inne sugestie Edytowane 19 Września 2006 przez Qba1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 po pierwsze to wy macie w DRce czujniki stopki ? ;) ja nie :crossy:Po drugie stopka odcina zaplon a nie powoduje spadku obrotow, moja propozycja to zawieszajacy sie plywak! Rozbierz komore plywakowa i zobacz jak to wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi