Bartekp Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A powiecie mi moze co jest przyczyna powolnego schodzenia z obrotow na biegu tak od 4 do 2 tyś?Mam przelotowy tłumik jesli to moze miec jakies znaczenie.pzdr bartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetfield Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A gaźnik masz czysty? Wydaje mi się, że powinieneś skontrolować śrubę mieszanki. Standardowe ustawienie to wkręcenie jej na maxa i wykręcenie o 2 obroty :cool: . Potem można eksperymentować z ustawienie śruby mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Bartekp to kwestia rególacji gaźnika. Pokręc trochę sróbkami i bedzie ok. Panowie a ja mam takie pytanie, aby uzupełnić zbiorniczek z płynem hamulcowym na tył, to trzeba nalać do tego gumowego czegoś, taki kondonek tam jest, czy nalać pod tą gumkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Pod tą gumkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekp Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Było na poł a nie 2,5 wykrecone,chyba pomoglo :D Dzieki wiekie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfik Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 witam, jak by ktoś miał na sprzedaż tłumik przelotowy albo jakis sportowy do dr 350 to bym z wielką chęcią kupił :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Siema A mieliście taki przypadek ze na wolnych obrotach moto ma jak by "czkawkę" , moment przydławienia? Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetfield Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Filtr powietrza czysty? Zawory dolotowe mają dobry luz? Gaźnik czysty? Sprawdź dyszę wolnych obrotów w gaźniku. Jak miałem w tej dyszy kiedyś syf i właśnie obroty falowały i miały momenty zadławienia. Daj znać jak posprawdzasz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhasz Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Panowie mam do Was pytanie. Czy ktoś może z Was miał okazję zapoznać się z dr z tej aukcji http://www.allegro.pl/item583857821_suzuki...owany_w_pl.html ???? Suzuki wygląda ciekawie, ale coś długo jest na allegro. Możliwe że to z powodu ceny, a może i nie. Tak więc jeżeli ktoś ją widział to proszę o odpowiedź. Już od dłuższego czasu poszukuje jakiejś fajnej dr 350 se, ale jeszcze na nic nie trafiłem. Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Siema A mieliście taki przypadek ze na wolnych obrotach moto ma jak by "czkawkę" , moment przydławienia? Co to może być? Wyczyść gaźnik, powinno pomóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałS-c Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam kolegów. Mam pewien problem i nie wiem co z tym fantem zrobić. Otóż w zeszłym roku stałem się posiadaczem DR 350. Motor był w dobrym stanie, dodatkowo zostały wymienione łozyska w kołach, napęd, klocki, akumulator, linka sprzegła. Przejeździłem sezon i wpadłem na pomysł, że zrobie sobie szlif, wstawie nowy tłok i łańcuch by nie było jakiejś niespodzianki w tym sezonie. Rozebrałem całą góre i tak stoi do dnia dzisiejszego :( Przez zime wyszło na jaw, że mam uszkodzone biodro. Lekarz zabronił mi jeździć a swoją drogą nawet sam nie odpale motoru :( Zastanawiam się czy sprzedać go w takim stanie jak jest, czy zrobić go i dpiero sprzedać. Może przyszły nabywca będzie sam chciał złozyć by mieć pewnośc, że wszystko jest ok? Wsadzi takie części jakie uważa? Licze na Wasze sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 To bardzo ciężkie pytanie a zarazem niema dość jasnej odpowiedzi. Jeśli nieśpieszy Ci się ze sprzedażą to możesz wyremonotwać i wstawic na allegro i czekać. Drugi sposób jest taki ze jeśli Ci niezalezy na więkrzej gotówce, a sprzedaź za tyle ile kupiłeś albo stracisz ale mało to mozesz sprzedać tak jak jest. Albo poskładaj na tych czesciach co masz, tylko kup uszczelki i tyle, jeśli maszyna jeździła do końca to jeszcze pojeździ jak niebrała oleju. Decyzja nalezy do Ciebie. W takim stanie jak masz teraz mozesz dostać max 4tys pod warunkiem ze rama i zawiesznie i reszta podsespołów jest sprawna. Jeśli zrobisz remont i motocykl będzie fajnie chodził, myśle ze 5-5.5 tys zgraniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarryDR Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam Przygotowuje swoja Dr do sezonu i napotkalem pare przeszkod. Podaje wam linka ze zdjeciami Dr. Pomozcie mi zweryfikowac od czego jest przednie zawieszenie tj. Lagi Tarcza i zacisk(przod) Napewno nie sa orginalne. http://www.bikepics.com/pictures/902417/ http://www.bikepics.com/pictures/902415/ Mozna je powiekszyc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_w4 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Panowie mam do Was pytanie. Czy ktoś może z Was miał okazję zapoznać się z dr z tej aukcji http://www.allegro.pl/item583857821_suzuki...owany_w_pl.html ???? Suzuki wygląda ciekawie, ale coś długo jest na allegro. Możliwe że to z powodu ceny, a może i nie. Tak więc jeżeli ktoś ją widział to proszę o odpowiedź. Już od dłuższego czasu poszukuje jakiejś fajnej dr 350 se, ale jeszcze na nic nie trafiłem. Z góry dzięki za odp. Witam Jak na moją ocenę to cena jest spoko biorąc pod uwagę to że moto jest z 96 roku w wersji z elektrycznym starterem. Stan wizualne też jest spoko,reszta wjdzie w czasie ogledzin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałS-c Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam.. Sprzedam DR 350S 92r z rozebraną górą. Więcej info na gg 7836532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi