rafael Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M610592Ktos pytał o tą DR wczesniej.Szkoda sie fatygować i dzwonić nawet,Tragedia :icon_evil: jak by ktos cos chcial wiecej wiedziec o tym moto to walic na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Napisz tutaj, niech wszyscy wiedzą... Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunogrande Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 witam,ja sie pytałem, wiec ?Wiem, ze nie jest zarejestrowana ale nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Napisz tutaj, niech wszyscy wiedzą... Pzdr, MaciekWięc tak:Koła krzywe,brak polowy szprych,tarcze hamulcowe=klockido wymiany,zawias do regeneracji,bak caly szpachlowany,swierza farba na ramie,wyglada jak by rama spawana byla.szkoda fatygi....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mam do sprzedania dźwigienkę zaworowa napawaną za 100zł zdjęcia mogę wysłać na podany adres e-mail pozdro 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 jesli ktos jest na kupie to polecam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M617679 889236673 ;] buli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golfer Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M617679 Witam , co możecie powiedzieć na temat tego motocykla , oglądał go ktoś ??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 napisz di kolegi Buli DR jak poleca to chyba cos wie o tym moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiklad Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich. To mój pierwszy post, więc się przedstawię. Jestem Wiktor, na motorach jeżdżę już jakies 4 lata, obecnie katuję Yamahę DT. W maju planuję kupno DR350, jednak takiej max za 4k (z dobitym tłokiem, nadającą się do remontu silnika). Otóż sam chcę ją wyremontować (nowy tłok, łańcuch rozrz., napęd, sprzęgło, łożyska na wale, simeringi, uszczelniacze i ewentualne inne usterki). Jak myślicie, czy jest to opłacalne, czy lepiej kupić jakiegoś "gotowca"? Czy koszty takiego remontu zmieszczą się w granicach 3-4k (zabawę z tłokiem i łożyskami zostawię dla serwisu, sam pewnie bym coś spieprzył :crossy:). Co jeszcze warto wymienić w DR'kach? Z góry dzięki. Pozdr. Edytowane 29 Grudnia 2007 przez wiklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam wszystkich. To mój pierwszy post, więc się przedstawię. Jestem Wiktor, na motorach jeżdżę już jakies 4 lata, obecnie katuję Yamahę DT. W maju planuję kupno DR350, jednak takiej max za 4k (z dobitym tłokiem, nadającą się do remontu silnika). Otóż sam chcę ją wyremontować (nowy tłok, łańcuch rozrz., napęd, sprzęgło, łożyska na wale, simeringi, uszczelniacze i ewentualne inne usterki). Jak myślicie, czy jest to opłacalne, czy lepiej kupić jakiegoś "gotowca"? Czy koszty takiego remontu zmieszczą się w granicach 3-4k (zabawę z tłokiem i łożyskami zostawię dla serwisu, sam pewnie bym coś spieprzył :crossy:). Co jeszcze warto wymienić w DR'kach? Z góry dzięki. Pozdr.Raczej ciężko trafić DR'ke z padniętym tłokiem a tym bardziej dołem silnika, za to wiele ma zniszczone głowice. DRy są bardzo wrażliwe na olej, trzeba go na czas zmieniać no i pilnować odpowiedniego poziomu, w przeciwnym razie pada wałek rozrządu, panewki i dźwigienki zaworowe. Hardcorowo gdy w ogóle się nie dba o moto, może przeskoczyć rozrząd z powodu zużytego łańcuszka rozrządu. Co do remontu to pisałem o tym kilkanaście postów wcześniej. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M617679 Witam , co możecie powiedzieć na temat tego motocykla , oglądał go ktoś ??pozdrawiam moto sprzedane :) powiem tyle ze byl w pieknym stanie, zero inwestycjipzdr Buli :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ma ktoś jakąś DR`ke 350 godną zaoferowania??Pozdro 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) moto sprzedane :D powiem tyle ze byl w pieknym stanie, zero inwestycjipzdr Buli :clap: Potwierdzam :D bardzo sie staralem do czegos przyczepic ale maszyna naprawde w swietnym stanie, chodzi ladnie, jezdzi jeszcze lepiej i do tego bardzo dobrze sie prezentuje! Naprawde ciezko o DRke w takim stanie!Teraz jest w rekach mojego kolegi i moze dolaczy tutaj jako forumowicz :D Powiem jedno, usmiech od ucha do ucha i problem z zasypianiem :D :P hehe DR'ka trafila w dobre rece! Jeszcze raz wielkie dzieki Buli i pozdrawiam serdecznie!Dosiego roku wszystkim i bezawaryjnego a zwlaszcza bezpiecznego sezonu zycze!!!! :buttrock: Edytowane 30 Grudnia 2007 przez JACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Teraz jest w rekach mojego kolegi i moze dolaczy tutaj jako forumowicz :) Powiem jedno, usmiech od ucha do ucha i problem z zasypianiem :D :D hehe DR'ka trafila w dobre rece!:buttrock: hehe jeszcze w moich rekach:P żartuje :P do soboty;] :buttrock: pzdr Buli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris888 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Potwierdzam :buttrock: bardzo sie staralem do czegos przyczepic ale maszyna naprawde w swietnym stanie, chodzi ladnie, jezdzi jeszcze lepiej i do tego bardzo dobrze sie prezentuje! Naprawde ciezko o DRke w takim stanie!Teraz jest w rekach mojego kolegi i moze dolaczy tutaj jako forumowicz :) Powiem jedno, usmiech od ucha do ucha i problem z zasypianiem :P :D hehe DR'ka trafila w dobre rece! Jeszcze raz wielkie dzieki Buli i pozdrawiam serdecznie!Dosiego roku wszystkim i bezawaryjnego a zwlaszcza bezpiecznego sezonu zycze!!!! :buttrock: Oj tak :D zaiskrzyło między nami :D będę o nią dbał :D Warto było cierpliwie czekać.. bo już mnie zniechęcało to ciągłe oglądanie "strupów". Dr'a śliczna. Polecam Buli'ego jako sprzedawce - złomu na pewno nie ściągnie. Dzięki Jaca !Dzięki Buli ! Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi