Tomcio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czy komus po dodaniu gazu obroty nie spadaja? U mnie jest to troche dziwne, dodam gazu, puszcze gaz, obroty utrzymuja sie kolo 4000, wrzucam jedynke, lekko puszczam sprzeglo, obroty spadaja i potem juz tak sie utrzymuja kolo 1500.Czyli jedziesz sobie np na 10 tysiacach troche....potem puszczas gaz i jest na 4 tysiacach i po pewnym czasie spada do 1000obrotow ?Jak tak to masz na 80% zly poziom paliwa ustawiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Co do moich poprzednich postów to nikt nie orientuje się z jakich przyczyn motocykl może nie podnosić się na shc? Jak można ocenić powód i ile może kosztować ewentualna naprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Co do moich poprzednich postów to nikt nie orientuje się z jakich przyczyn motocykl może nie podnosić się na shc? Jak można ocenić powód i ile może kosztować ewentualna naprawa?Bardzo czesta przyczyna jest zbyt mała ilosc oleju (płynu hydraulicznego) w układzie, wyciek, lub nie działajaca pompa ale stawiałbym na to pierwsze bo spotkałem juz 2 takie przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 z cylindra wydobywa sie slyszalny dzwiek z lancuszka rozrzadu - nie jest tragedia ale go slychac (lancuszek do wymiany? ) Kiedy docierałem silnik po wymianie tłoka też myślałem , że słyszę łańcuszek, jednak mądry mechanik uświadomił mnie że to pierścienie... ponoś rzadko słychać łańcuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jakie były Wasze argumenty, żeby wybrac dr 350 a nie 650 ?? które cenowo są bliźniacze....moze dlatego ze 650 jest cięższa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jest lzejsza i duuuuuzo lepiej radzi sobie w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jak tak to masz na 80% zly poziom paliwa ustawiony! Gdzie moge ustawic poziom paliwa i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Czy to normalne w 4t ze chodzi sobie na wolnych obrotach okolo 1200 i potrafi gasnac nie czesto ale gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam. CZy jest wersja z rozrusznikiem oraz z kickstarterem? Ile waży taka DR 350? Ma ktoś filmiki z tym enduro? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jest lżejszy i lepiej sprawuje się w terenie...rozumiem....a gdyby ktoś chciał miec taki uniwersalny motor? na jakąś dłuższą podróż, na miasto i na szuterek mały do lasu.....do wygrywa 650 czy 350? Pozdro peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegory Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 siemka. za ile mozna obecnie kupic dr 350 z elektrycznym rozrusznikiem. wie ktos moze w jakich latach byly takowe produkowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 siemka. za ile mozna obecnie kupic dr 350 z elektrycznym rozrusznikiem. wie ktos moze w jakich latach byly takowe produkowane?od 95' ale mozna spotkac tez z 94' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Gdzie moge ustawic poziom paliwa i jak?W komorze plywakowej ?Chodzi o poziom paliwa w komoerze!Ja taki problem jak Ty mialem u siebie w GS500E i okazalo sie ze barany w serwisie zle ustawily poziom paliwa!Jak nie masz wiekszego pojecia o mechanice to polec do serwisu i tam ci wyrreguluja caly gazniczek za nie duza kase!! Co do gasniecia moto na wolnych obriotach to tak byc nie powinno....ale mysle, ze jak Ci to nie przeszkadza to olej to, a przy nastepnych regulacjach wspomnij o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Co ile km trzeba w dr regulować zawory ?????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Podobno co 12tysiecy!Nio ale ja jak slysze, ze stukaja to jade wtedy na regulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi