widget Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Chciałęm się wam pochawlić - zaczynam robić stronkę o DR: http://www.widget.czest.pl/dr350.phpJeśli macie jakieś materiały ślijcie do mnie. A teraz pytanie, czy trudno odkręca się koła w DR? Bo chciałbym kupić, a jedyny środek transportu to mały bus, w którym cała napewno się nie zmieści. Ciekawe czy nawet bez kół by się zmieściła w czymś takim: http://www.subarulibero.fora.pl/viewtopic.php?t=35 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 dla kogos kto nigdy dotad nie mial stycznisci z DR-ka to niektore informacje na tej stronie moga wprowadzic go w blad, ja jakos nie dowiedzialem sie nic nowego, szata graficzna taka sobie no ale strona dopiero w budowie wiec czekamy na koncowy efekt, ja osobiscie czekam na strone ktora majstruje thor spragnionym informacji polecam te stronyhttp://www.suzukicycles.org/DR-series/DR350.shtml http://www.suzukiownersclub.co.uk/forum/fo...pics.asp?FID=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Super, ze ktos sie podejmuje takowej roboty :)Czekamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Koło odkręcić to banał, tylko przednie odkręc i wejdzie bez problemu(znaczy w partnera tak wchodzi zalezy jakie masz autko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam pytanko jak sprawdzić czy centralny amortyzator jest na maxa podwyżony widać to jakos z zewnątrz ??????????????? :)jeszcze jedno mam zamiar wybrac sie u nas na tor motocrossowy tylko niewiem czy to jest dobry pomysl, czy przypadkiem nieszkoda sprzeta po takim terenie jezdic, co o tym myslicie i jak zachowuje sie dr na motocrosie. Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jeżeli nie masz wersji shc to amorka sie nie podwyższa tylko ustawia sie wstepne napiecie sprezyny. Co do toru to nie szkoda, jest dobrze wywazony i ładnie ustawia sie w locie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Poprzez sciesnienie sprezyny nie wiem czemu, ale w niektorych motocyklach tylek podnosi sie o pare cm....Masz jeszcze regulacje tlumienia odbicia (taka puszka przyczepiona do amortyzatora:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Poprzez sciesnienie sprezyny nie wiem czemu, ale w niektorych motocyklach tylek podnosi sie o pare cm....Masz jeszcze regulacje tlumienia odbicia (taka puszka przyczepiona do amortyzatora:D) A o co tak dokladnie chodzi z tym tlumieniem i jak sie to reguluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Poprzez sciesnienie sprezyny nie wiem czemu, ale w niektorych motocyklach tylek podnosi sie o pare cm....Masz jeszcze regulacje tlumienia odbicia (taka puszka przyczepiona do amortyzatora:D)NIe podnosi sie, naciąga sie tylko spreżyna a długość trzpienia przecież sie nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A o co tak dokladnie chodzi z tym tlumieniem i jak sie to reguluje :)Masz ta puszke po lewej stronie motocykla!I tam masz malutka srubke na srubokret,ktora regulujesz tlumienie odbicia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A w SHC jeśli to pokrętło na kierownicy nie działa to też da się jakoś ten tył podnieść? Bo chciałem dzisiaj kupić sprzęta, na USD tylko cały tak nisko siedział, jak się tym na kierownicy kręciło to nic sie nie działo a właściciel mówił że nie wie do czego to w ogóle służy i że mu moto pasuje takie jakie jest... i nie wiem czy warto się w to pchać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) NIE WARTO!!! Drogi kolego nie pchaj sie w coś takiego, bo najprawdopodobniej cały system padł.Od"pokrętła" idą cięgna które wchodzą w "takie coś" koło puszki po lewej stronie motocykla.Jeśli coś się może zepsuć przez pokrętło to tylko na tej linii. Jeśli tylni amor padł, to chyba nie z winy pokrętła. Niektórzy radzą żeby od razu zdemontować shc "bo się psuje"... nie doświadczyłem tego osobiście. Jak na moje oko to gościu który chciał to sprzedać to zwykły kombinator ( "jemu to pasuje"...ciekawe) Pozdrawiam. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Mo-cher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Teoretycznie mozna zalac olejem i zaslepić. Ja z shc tez nie miałem problemów. Pokretło działa tylko przy zapalonym silniku bo pompa musi napomowac cisnienie do układu amorków. Najlpiej jak sie jeszcze da gazu to motor szybko sie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Co mogą oznaczać równomierne "gwizdy" z wydechu? To oznaka jakiejś awari czy poprostu kwestia samego wydechu (w tym egzemplarzu wydech jest oryginalny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Sporo DRek z wypalonym wydechem charakterystycznie gwizda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi