agrupa Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Jeżeli strzela a dobrze wyregulowany to zostaje jeszcze kwestia nieszczelności układu wydechowego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 NIe nie mein freund, to inne strzelanie takie przyjemniuuuutkie :D popierdywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Wazzabii napisał:jak mieszanka jest zbyt bogata w benzyne to strzela Tutaj Wazzabi sie chyba pomyliles lub na innym przykladzie motoru omowiles gdyz w 4T nie ma mieszanki ale dzieki za odp.Chodziło mu o skład mieszanki paliwowo- powietrznej, którą reguluje sie w gaźniku. to inne strzelanie takie przyjemniuuuutkie popierdywanie.To już zależy od wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 czyli wychodzi na to ze to nic zlego to strzelanie z tlumika.Moj strzela dopiero wtedy jak gwaltownie puszcze gazw zasadzie to podoba mi sie to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Mam do was pytanie może jest ono glupie ale sie zapytam. Czy strzelanie z tlumika w dr przy ujmowaniu gazu to normalne ? Z wszystkimi 4T ktorymi sie spodkalem takie coś wystepuje(XL,XT,DR,KLR,Teńera i pare innych sprzetow w tym YZ250F itp), to chyba normalna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Arma87 napisał: Wazzabii napisał: jak mieszanka jest zbyt bogata w benzyne to strzela Tutaj Wazzabi sie chyba pomyliles lub na innym przykladzie motoru omowiles gdyz w 4T nie ma mieszanki ale dzieki za odp. Chodziło mu o skład mieszanki paliwowo- powietrznej, którą reguluje sie w gaźniku. zgadza sie. w zasadzie to podoba mi sie to a jaki szpan na miescie :mrgreen: jak jade to wszyscy sie patrza, najlepszy motyw na swiatlach jak dresy stoja, jak odkrece i puszcze to nie wiedza o co chodzi :lol: :lol: jednym slowem respekt jest :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 a jaki szpan na miescie jak jade to wszyscy sie patrza, najlepszy motyw na swiatlach jak dresy stoja, jak odkrece i puszcze to nie wiedza o co chodzi jednym slowem respekt jest Zgadzam sie z toba w 100% zarombiaste jest to wszyscy sie patrza a nawet pare osob mnie za to opieprzylo gdyz mieszkam w malej miescinie i nikt nie ma takiego motocykla to jest dopiero szpan. Jezdza tymi swoimi skuterkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 To tylko potwierdza fakt, iż moytocyklem też można jeździć po mieście na "zimnego łokcia". 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Powiedzcie mi ile wyciagnęliscie najwiecej ze swojej dr bo moja poszła 130 kmh najwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Heh, DR 350 wolniej od mojej DT, może jednak nie będe zmieniał Yamszaki na Suczke :) (joke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 no to peewnie cos masz z przelozeniami pogrzebane, bo na seryjnych to znaczy 14-43, to powinna leciec jakies 145-150km/h ja mam założona z przodu 13 a z tyłu 46 ale nie wiem ile lece bo nie mam zegarów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Katalogowo powinna jechać 135 km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Micza moze wolniej pojedzie moja dr ale moja ma duzy moment obrotowy takze nie masz szans hehehehehe :)pozatym to jest to enduro nie scigacz to ma byc zabawa na nim na bezdrozach. Jak bym chcial szybko jezdic to bym se kupil scigacza nie enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Moja poszła trozke ponad 140 ale miała bardzo długie przełozenia. Chcialem zmienić tak żeby 100-110 szła ale już nie zdażyłem, bo sie sprzedała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 moja DR125 katalogowo leci niby 102, a ja wyciagnalem ponad 105 na kostkach... wiec moim zdaniem ta predkosc moze byc ciut wieksza czyli jakies 140km/h ale nie rozumiem po co komu 130 w terenie? w koncu jest to motocykl bardziej terenowy niz na ulice, a jak ktos wyciaga w lesie 130 to chetnie popatrze i pogratuluje glupoty. niby jak 30 KM to powinna leciec jak DT 140 ponad, ale wejdzie na stronke o DR350 i porownajcie jej przelozenia poszczegolnych biegow do przelozen w DT, w DR bardziej chodzi o wykorzystanie tej mocy i momentu obrotowego, dla mnie jest rozumne ze nie leci 150km/h bo nikomu to do szczescia nie potrzebne, 100 to jest max jakie w lesie da rade jechac, osoboscie na swojej DR125 w lesie wiecej niz 90 nie lecialem bo i nie da rady, bo sa zbyt duze nierownosci...no i jak kupie swoja DR350 to z pewnoscia bym montowal zebatki dedykowane w kierunku wiekszej mocy na kole niz wiekszego v-maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi