Dasiu Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Na początku chciałem sie przywitać ze wszystkimi forumowiczami! Mam pytanie czy ktoś spotkał sie juz z tym motorem?link z allegro- http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56909818 . Możecie mi coś o nim bliżej powiedzieć? Szukałem już chyba wszędzie i nic konkretnego nie znalazłem z góry dziki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Nie polecam chiński czy tam koreański złom, lepiej kup używaną honde nsr przynajmiej bedziesz mogl jezdzic na A1, napewno bedzie trwalsza no i oczywiście lepsze osiagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 o jakości mówi dobrze wymiana łańcucha - po 2200km :D,a tak w ogóle, to nie jest on na podzespołach hondy, tylko na licencji (planach konstrukcyjnych) hondy - a to już 2 różne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Postaram się w przyszłym sezonie przetestować to moto i opisać w Swiecie Motocykli. Mnogości pochlebnych opinii nie wróż, poczytaj o Wektorze 250, jest nawet temat w chopperach. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi