Greedo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Jechałem dzis ulicą Sikorskiego, zobaczyłem policjanta na motocyklu (CBX bodajże) ktory z pasa rozbiegowego podjechał na skrzyżowanie i zatrzymał sie przed swiatłami. Ja podjechałem z jego lewej strony, po mojej lewej był samochód. Skinąłem mu ładnie głową i co słysze? "Jestes pewien ze chcesz mnie wyprzedzic?" (tonem poważnym jak nie wiem co). A ja na to "Nie" :) Pan władza ruszył (specjalnie z parosekundowym opoznieniem, chciał mnie podpuscic skubany, ale ja poczekałem i pusciłem go pierwszego), powlókł sie pare metrów 70 km/h po czym skręcił i juz go nie widziałem. Chyba jakis kompleks miał. :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Hmm :) miał zły dzień :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Skinąłem mu ładnie głową Moze on to odebrał jako wyzwanie do wyscigu :mrgreen: ............no bo jak inaczej rozumieć słowa pana policjanta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Nudziło mu się pewnie w pracy-wyjechał na miasto poszukać wrażeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Chyba jakis kompleks miał. :D I tam... Nudziło się gościowi, albo miał faktycznie zły dzień...Jeśli to było rano około 8:00 - 8:30 to ja też go tam widziałem.Zgarnął do boku siakiś skuterek (tyle widziałem) i pewnie "przystąpił do czynności służbowych". Żeby nie było... Policja mi nie przeszkadza :P Mają taką robotę a nie inną, ale niektórzy to faktycznie przeginają... Ładne parę lat wstecz zatrzymali mnie na "katowickiej" i czepli sięradia (coś podobnego jak mają taksiarze). Zaczęli się domagać pozwolenia(z radiem CB im się pozajączkowało :lol: ).Na tłumaczenie, że to wykupione pasmo i że licencji nie muszę wozić ze sobą, straciłem siakieś 15 minut.Generalnie z policjantami gada mi się dobrze :) Z reguły doprowadzamich do śmiechu i każą mi spadać na kaktus :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ...Skinąłem mu ładnie głową i co słysze? "Jestes pewien ze chcesz mnie wyprzedzic?" (tonem poważnym jak nie wiem co). A ja na to "Nie" :) ale ja nie kumam jednego, czemu niby nie powinineś go wyprzedzić, przecież to nie jest zabronione. nie kumam, albo coś źle przeczytałem, choć czytałem 2 razy :-)))A jakbyś go wyprzedził to co by Ci zrobił? madnat? a za co? że miałeś szybszy start? Nie wiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Chyba dlatego ze na skrzyzowaniu nie mozna wyprzedzac... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Chyba dlatego ze na skrzyzowaniu nie mozna wyprzedzac... O ruchu kierowanym można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 podjechał na skrzyżowanie i zatrzymał sie przed swiatłami. ruszył (specjalnie z parosekundowym opoznieniem, chciał mnie podpuscic skubany, ale ja poczekałem i pusciłem go pierwszego)co to ma wspólnego z wyprzedzaniem :?: nie miałby prawa się czepić, jeśli ruszyłbyś wcześniej, nawet gdybyś odkręcił to przecież nie udowodni Ci jak szybko jechałeś (kamery raczej nie miał) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A może miał stuningowany sprzęt i cie ostrzegał :-D Sikorskie często śmigam ale takiej przygody jeszcze nie miałem :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi