PomyK Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Fajna rejstracja założona :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Niezły stan jak na wiek, troche odpicujesz i pełna wiksa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 GRATULUJE ! Mój brat ma taką samą Honde i powiem że daje dużo frajdy z jazdy... Jeszcze raz gratulacje (dla obu) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No troszke przykatana wizualnie ale widze ze orginalny lakier takze nie jest źle. Jak zmienisz blotniki to juz bedzie spoko' date=' a lakier sprobuj doprowadzic jakimis preparatami do dobrego stanu bo nie warto malowac[/quote'] Narazie zmienie chyba tylko przedni błotnik, albo pomaluje i wyprostuje ten co jest... bo wyglad dla mnie nie jest taki wazny:] wczoraj troche jezdziłem... i jak dla mnie to honda jest wystarczajaco mocna:) wystarczy na długo, wchodzi na koło na 2 z gazu tyle ze ja nie umiem jezdzic na kole, ktoś kto sie na tym zna moze by wszedł nawet na 3:P . Końcowka wydechu jest całkiem pusta przez co motor pieknie ryczy:] dzieki za graty... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Zapomniałem dodać że brat dociera swoją maszyne i w pełni nie pokazał mi jej możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Tu są foty DRki http://www.bikepics.com/members/strzalek/93dr350/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Cała jedna :D Ale sprzęt OK. Musimy kiedyś polatać (najbliższe zawody). P.S. Pamiętam o sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Piękna Dr i jeszcze te uspy mmm :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 no ladny sprzecior ladny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Musimy kiedyś polatać (najbliższe zawody).Polatamy. Z tego co wiem to to sie zbierze prawie 30 motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no ładna ta dr ładna, widać ze w niezłym stanie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi