Kondon Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 U mnie w miescie do nauki na prawko A1 kupili czopera :| Jak tym sie robi ósemki na takiej małej namalowanej ósemce bo chce sie na a1 zapisac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooBooDoo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja tez mialem w szkole czoperka, koles powiedzial: "....jak sie na tym nauczysz to na wszystkim bedziesz umial osemki robic....." w sumie mial racje, choc na poczatku bylo ciezko ale jak poszedlem na egzamin wszystkko poszlo jak z platka. jakto mawiaja nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Tylko czy ten Hinczyk z tlumikiem jak lejek da rade? (wiem ze pisze sie Chinczyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Wiek: 17 bo chce sie na a1 zapisac?? Kurna a nie lepiej jest poczekać i zrobić na A i co za rok bedziesz robił to samo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 No a co mi szkodzi powiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Jak nie masz co z kasa robic to Ci nic nie szkodzi hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 No a co mi szkodzi powiedz?8 stow w bloto ? Chyba, ze taka kwota nie robi Ci roznicy... :) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ojciec powiedzial ze jak chce to mi kase da wiec robie, Do tego chce mi kupic Dragstara 125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 :D pozytywnie :) mi ojciec powiedział że jak nie zdam prawka to mi nogi z dupy powyrywa. i zdałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ludzieee, czemu w kazdym poscie o A1 wypowiada sie kilka osob i pisza: "po**balo cie , nie rob A1, poczekaj 2 lata, szkoda kasy itd itp.". Czy to jest wasza sprawa jak sie komu powodzi i wogole. Jezeli ktos ma motor na podworku i kase to niby czemu mialby nie robic , powiedzcie ... :? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 wrobel51: trochę się z Tobą zgadzam, ale nie do końca. Mając 16 lat - spoko. Ale 17 ?? i to w takim przypadku (jeśli kolega ma dobrze wpisane) że niedługo ma 18stke ?24.10.1987 - gdybym ja się tak urodził, to z pewnością bym robił samo "A" i cześć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 87?? no to ty kolego jesteś mój rocznik i ty chcesz jeszcze A1 robić?? naprawdę się zastanów.. ja już dawno mam A a ty możesz się na A już zapisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ludzieee' date=' czemu w kazdym poscie o A1 wypowiada sie kilka osob i pisza: "po**balo cie , nie rob A1, poczekaj 2 lata, szkoda kasy itd itp.". Czy to jest wasza sprawa jak sie komu powodzi i wogole. Jezeli ktos ma motor na podworku i kase to niby czemu mialby nie robic , powiedzcie ... :? :)[/quote']Nie 2, a 1 :D A ze jest juz koncowka sezonu, to imho nie warto. Pzdr EDIT:Nie zauwazylem 2 wczesniejszych odpowiedzi >< dziury :DD Przepraszam za powtorzenie. Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Nie 2' date=' a 1 Wink A ze jest juz koncowka sezonu, to imho nie warto. [/quote']nawet jezeli ten rok komus zostal to moze zrobic bo tez nie jest powiedziane ze od razu po 18 musi A robic, przeciez moze jezdzic 125 jeszcze kilka latdopoki kasy nie uzbiera. No jezeli jest koniec sezonu to juz naprawde nie warto, ale na poczatku nie mam nic przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Niemam jeszcze dokładnie 17. Zrobie A1 i mi wystarczy bo puzniej i tak robie na puszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi