krasnal Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Jezeli uwazacie ze zlamanie komus nosa dla zabawy jest OKA czy gdzieś napisałem ze jest OK??? Przeczytaj na spokojnie mojego wcześniejszego posta. Poza tym byłem na tym zlocie i o nic takiego (czyli bójki) nie pamiętam :roll: A tak na marginesie to przeczytaj sobie >TEN TEMAT<, więc to co twierdzi "ilek15" jest niezbyt wiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Moze rzeczywiscie sie pospieszylem z ocena . :oops: ale tak jak wspomnialem wczesniej :jezeli wszystko co piszesz to prawda i nic nie jest przeinaczoneOsobiscie sam bym takich rzeczy nie wymyslal ze ktos mi nos zlamal dla hecy, ale jednak ludzie sa rozni.Jezeli zdarzenie nie mialo miejsca to wielkie PRZEPROSINY. Niepotrzebnie sie wdalem w ta prowokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 może byłeś takpijany że nie widzialeś!!! my bylismy rozbici tam gdzie kupowało sie jedzenie! a to że nie widziałeś to nie znaczy że akcja nie miała miejsca!!!! Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ja byłem na rozpoczęciu w Lubsku '04 i impreze uważam ze dobrze zorganizowaną! Poważne podejście organizatorów do całej sprawy organizowania (wiadomo że zawsze jakieś nieoczekiwane sytuacje wyjdą, to jest nieuniknione). Co do ilości motocyklistów to nie było tak źle bo na paradzie naliczylem około 150 maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi