Skocz do zawartości

rybnik jesienią

broda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tubapl napisał:
niech sie wypowiedza Ci ktorzy zrobia najwiecej kilometrow pod radiostacje...

No to grupa Zachód wygrywa (jak zwykle zresztą :-D ), świru - przy nas nie masz szans :-)

Z racji porannych temperatur chcemy wyjechać około 8, więc we Wrocku będziemy ok.11, mały postój na herbatkę i popylamy dalej - mam nadzieję być pod radiostacją około 14 (+- 20 minut). Wcześniej naprawdę nie damy z brodą rady.

Czolem!

Spoko, i tak koles nie pozwolil przyjechac do domku wczesniej niz na 16:00... Wiec jak bedzie zapas czasu, to jeszcze spacyfikujemy Real ;).

Przypominam o wpłacaniu pieniędzy! I prosze o dodawanie Nicków przy opisach przelewu!

Mamy dwie kolejne wplaty. Ale wlasnie nie wiem kto zacz jedna z nich :P. Przyznawac sie - kto to Tomasz S. :)?

Schpakoo, to Ty?

Obecna lista:

Browar

PGR 3x

Browarny

Krasnal

Broda

Hornetlok

MIKLAS

Schpakoo

Redwater

AdamWo 2x

bahama

swiruradom

Astarte

mario1810

Amazonka 2x

Pipcyk

Pozdrawiam

zbyhu napisał:

Mamy dwie kolejne wplaty. Ale wlasnie nie wiem kto zacz jedna z nich :P. Przyznawac sie - kto to Tomasz S. :)?

Schpakoo, to Ty?

Heh, lekka zagadka i się gubisz. Tak to ja stary ;). Napisałem Ci też pw. Chętnie obejrzę sobie Wasze wydoroślałe zapewne buźki. Cały sezon ćwiczyłem z izolatorami.

PZdr

Schpakoo!

krasnal napisał:
"soczek"
yyyy :? znaczy się maślanke chciałeś powiedzieć :-D :-) inna niż z rolmleczu nie może być- ciekawe czy takowe docieraja na śląsk ( bo to NASZA radomska FIRMA ) trzeba zasilic patafianów niech nie pie.... że pracy nie ma :P

ps. na dzień dzisiejszy firma ta jest jedną z nielicznych, która zatrudnia b.duzą ilość osób nie wiem czy nie najwiecej.... :lol:

PGR napisał:
Ario znowu Ci doleje przed Wrocławiem i się rozchorujesz...  :mrgreen:  :(  8)

jak będzie choć trochę padać to nauczony doświadczeniem d*** z chaty nie ruszę :P

wstępnie sprawdziłem prognozę i będzie ok

a jutro i tak pójdę do miasta poszukać impregnatu do ciuchów :D