swiruradom Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 14 bedzie okej chyba. myśle że o 14stej bedzie najlepiej noo wsumie to można i o 13stej ( ja +miklas) z radomia bedziemy mieli ok. 270 km - słuchać sie nas :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 niech sie wypowiedza Ci ktorzy zrobia najwiecej kilometrow pod radiostacje... No to grupa Zachód wygrywa (jak zwykle zresztą :-D ), świru - przy nas nie masz szans :-) Z racji porannych temperatur chcemy wyjechać około 8, więc we Wrocku będziemy ok.11, mały postój na herbatkę i popylamy dalej - mam nadzieję być pod radiostacją około 14 (+- 20 minut). Wcześniej naprawdę nie damy z brodą rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Czolem! Spoko, i tak koles nie pozwolil przyjechac do domku wczesniej niz na 16:00... Wiec jak bedzie zapas czasu, to jeszcze spacyfikujemy Real ;). Przypominam o wpłacaniu pieniędzy! I prosze o dodawanie Nicków przy opisach przelewu! Mamy dwie kolejne wplaty. Ale wlasnie nie wiem kto zacz jedna z nich :P. Przyznawac sie - kto to Tomasz S. :)?Schpakoo, to Ty? Obecna lista:Browar PGR 3x Browarny Krasnal BrodaHornetlokMIKLASSchpakooRedwater AdamWo 2x bahama swiruradomAstarte mario1810 Amazonka 2x Pipcyk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Mamy dwie kolejne wplaty. Ale wlasnie nie wiem kto zacz jedna z nich :P. Przyznawac sie - kto to Tomasz S. :)?Schpakoo, to Ty? Heh, lekka zagadka i się gubisz. Tak to ja stary ;). Napisałem Ci też pw. Chętnie obejrzę sobie Wasze wydoroślałe zapewne buźki. Cały sezon ćwiczyłem z izolatorami. PZdrSchpakoo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Cały sezon ćwiczyłem z izolatorami. Nauka nie poszła w las :-) zbyhu - Real musi być, inaczej tego nie widzę, przecież gdzieś muszę kupić jakiś "soczek" na rano :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 "soczek" yyyy :? znaczy się maślanke chciałeś powiedzieć :-D :-) inna niż z rolmleczu nie może być- ciekawe czy takowe docieraja na śląsk ( bo to NASZA radomska FIRMA ) trzeba zasilic patafianów niech nie pie.... że pracy nie ma :P ps. na dzień dzisiejszy firma ta jest jedną z nielicznych, która zatrudnia b.duzą ilość osób nie wiem czy nie najwiecej.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Z tego co wiem to sięjeszcze ekipa z Wrocławia wybiera ze 3 osoby 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Czolem! PGR, lajzo, podaj mi prawdziwego maila, bo Ci fotek z Sarnowa przeslac nie moge :P. Sorry za Off Topica. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 To się na PW pisze łąto :( 8) Wysłałem Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Z tego co wiem to sięjeszcze ekipa z Wrocławia wybiera ze 3 osoby 8) ja też jadę przez Wrocław :D (jeżeli pojadę... :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ario znowu Ci doleje przed Wrocławiem i się rozchorujesz... :mrgreen: :( 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Kurde bele ja jeszcze musze wymienic oponkie bo mi chyba tej pacyfikacji nie wytrzyma:) pozdr.i do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ario znowu Ci doleje przed Wrocławiem i się rozchorujesz... :mrgreen: :( 8) jak będzie choć trochę padać to nauczony doświadczeniem d*** z chaty nie ruszę :P wstępnie sprawdziłem prognozę i będzie ok a jutro i tak pójdę do miasta poszukać impregnatu do ciuchów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 PGR a ja moge wpadnąć na "chwilke" ? :( 8) Zbyhuuu ja tez poprosze foteczki z sarnowa [email protected] :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Anushka wpada to sie na 9 miechów :( Albo raczej na cały życie... Mosz byc ino ostrzegam że jak przyjedziesz to Cię już nie wypuścimy... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi