Astarte Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Pozdro dla tych co zostali do rana, zwłaszcza dla Tego co mnie woda poczestowal i zycie uratowal :D i dla Astarte :D Ja także pozdrawiam i dziękuję za umilanie wieczoru 8) Fajnie było chociaż niewiele pamiętam ;) ;) Przechodzilem dzis kolo MotorcycleClub Donalda w Gliwicach, nie wytykali mnie palcami, luz 8) No to tutaj się zdziwiłam... chyba nas te panie tam polubiły :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Fajnie było chociaż niewiele pamiętam hahah Astarte jak chcesz to moge Ci przypomnieć :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Baham "strona poświęcona kretynom"I moj ryj na środku :twisted: :arrow: to mi się podoba Dawoj te hardkory na mejla panie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 crazy_chris PostWysłany: 10-10-2005, 18:54 Temat postu:qrcze zajebiście, że jest ten temat, bo dzięki niemu przypomniałem sobie o kilku rzeczach, między innymi o metalowym kielonie, z którego piłem nalewkę Smileszkoda, że mnie tak wcześnie zmogło i nie widziałem niektórych wyczynów, plus jest taki, że nie padłem ofiarą penetracji Razz choć było blisko, bo śpiący obok mnie tubapl cnoty nie ocalił Very Happy Very Happy Very Happy rozumiem, że jak będzie Rybniki Wiosna 2006 to ekipa z Wrocławia i Bogatyni i moja skromna osoba znów jadą razem? Chris spoko ja jade chyba, że nas nie zaproszą :D:P Zimer powiadasz kawały heheh czy chodzi Ci o ten że pedał w środku ma urodziny hehehe??? Jest jeszcze jedna kwestia gdzie nas na pewno nie wpuszczą po pacyfikacji niedzielnej :D:D jest to pikna Gliwicka sieć McDonald's Ci :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 No co Ty w McShicie był pełen poziom, zwłaszcza jak podczas zamawiania wymieniłem 2 kilo schabu bez kości i salceson :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Chceiliście parę fot - to macie :D przy ognisku - broda zjadł smacznego kabanosa w panierce w kurzu i ziemi :D zbyhu przystępuje do minetki ;) kurak Cebula Cebul zaczął palenie gum chwila romantyzmu - zalew nocą tańce do upadłego wjazd do domku - niestety zakręt o 90 stopni zaprzepaścił wyczyn rano tyle zostało po brodzie ;) reszta jest u mnie na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 a ja niewiele pamietam , ale impreza chyba fajna sadzac po rozwalonym kiniolu i glowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Krasnal dawaj foty na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Fajnie było chociaż niewiele pamiętam hahah Astarte jak chcesz to moge Ci przypomnieć :-D Nie sluchaj go, on był pijany ;) :-D Zimer powiadasz kawały heheh czy chodzi Ci o ten że pedał w środku ma urodziny hehehe??? I ktory puscil babelki w wannie :-D Poczucie humoru na miare naj*** motopsycholi :D Jest jeszcze jedna kwestia gdzie nas na pewno nie wpuszczą po pacyfikacji niedzielnej :D:D jest to pikna Gliwicka sieć McDonald's Ci :twisted: Spoko, w Gliwicach sa 2 McShity, na wiosne zdewastujemy zajazd nr 2 :twisted: pozdro for @llZimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Krasnal dawaj foty na [email protected]To dla szramera???? Przeca go nie było :D PS. Jutro wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 www.baham.cba.pl Te gamoniu tej strony nikt mial nie znac :D :D Jedna fota z Junakiem nie wchodzi, ale przezyje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Krasnal to adres na ktory zbieram same syfy więc się nadaje... :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Krasnal jo tyz chca!!! :D ;) ;) :D [email protected] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Krasnal,i do tej listy hurtowej mnie dopisz: [email protected] pozdro ===========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 daj i mi [email protected] 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi