zbyhu Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Czolem! Zrzuta na domki zostala przekalkulowana na wyrost, wiec jesli faktycznie ludki zaplaca jak sie deklaruja, to na zarelko wystarczy ;).Ale poki co mam baaardzo malo wplat. Nawet na jeden domek nie starczy.Ja bede na motorku of korz ;). Do zobaczyska! Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 No i imprezka juz dzis a pogoda elegancka takze ludzi pewnie bedzie sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 no spoko ludzie "! przeciez jedziemy na real ! kazdy sobie tam cos wg. siebie kupi!! nie przesadzajmy! a jak na miejscu sie okaze ze komus czegos brakuje to sobie skoczy do sklepiku i dokupi :twisted: Ps. no i Zbychu nie bój nic o kase bo bedzie ludzi sporo a kaske to na miejscu wiekszosc ludzi sie zdeklarowalo dac wiec mysle ze bedzie dobrze :twisted: ...no i mam prosbe napiszcie o ktorej pod Harleyem sie spotykamy ??? [ Dopisane: 08-10-2005, 12:00 ]ups :oops: sorki juz znalazlem RYBNIK SZPILA 15.30 !! ok !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 no to tez bede zobacze wasze mordki ;) szczegulnie delfiego :Pi spadam nazat takie zycie :Pno to cia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Czolem! Jesli ktos nie bedzie wiedzial jak dojechac - moj numer 605 979293.Moge podprowadzic lub udzielic wskazowek ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 czas ruszac!! :crossy: ;) do zobaczenia !! BROWAR POZDRAWIA !! :twisted: ;) :P :P :) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :flesje: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Czolem! Z racji wyborow jutrzejszych musialem wczesniej wrocic... Komisja wzywa. O 4 rano pobudka...Milo jednak bylo zobaczyc Wasze rowy, tj. mordy, zjeby!!!!!!!!;) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 ciekawe jakie straty beda w tej edycji :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 haaaaaaaaaaaaaa za*eb***ista impreza! Wybawilam sie za wszystkie czasy! Wytanczylam z pewnym panem :D Zbyhu szkoda, ze tak wczesnie sie zgubileś, ja niedawno wrocilam do domku i nie ejstem w stanie juz pisac ;) Do zobaczenia zboki na jeszcze jedenj imprezie!!!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 hehehe IMPREZA ZAJEBISTA !! ;) zaluje ze moglem zostac tylo do pierwszej ale i tak bylo superowo !! :twisted: Wielki SZACUN dla wszystkich !! Szczegolne pozdro dla PGR-a, Pipcyka , Poczwara , Konrada - Ps. dzieki za wspolne tańce i skoki :twisted: je**ć techno !! ;) :mrgreen: [ Dopisane: 09-10-2005, 11:44 ]PS> ręka z kim spałeś ???? co to bylo za Ciostko ??? :D CIcho cicho??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 hyh wróciłem :-D naprawde qrna no było zajefajnie hyh :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 "prawie jak zlot" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 "prawie jak zlot" chłopie prawie jak zlot :?: takiej atmosfery nie ma na żadnym zlocie takie imprezy robi tylko grupa południe :twisted: są jedyne i niepowtarzalne hyh :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 hehehe kurna mac! Rozwaliłam sobie wczoraj i noge i spodnie a takie byly super... I kuzde blade ciagle mi krew leci :DTo wszystko przez upijaczy od wódy, nie ładnie tak demoralizowac ;) dawajcie fotki jakies noo.... Timac a prawda jest taka, ze jak chcesz zeby Ci sie nie podobalo to kazdy zlot bedzie do dupy, Twoja sprawa! Pozdrawiam Radio Maryja!! :twisted: :lol: hahaha Południe wie jak sie bawic! ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 wróciłem 15 minut temu straty:odkręciło mi się lusterko na betonówce w Gliwicach, ale na szczeście bystre oko PGRa i żwawe susy maria uratowyły sytuację - dzięks boys impeza super!! cnota ocalona, zdjęcia właśnie zgrałem. z tego co słyszałem to domków już motocyklistą nie wynajmą :twisted: pani właścicielka mówiła, że jej teść tak się wkur..., że musiał jechać do domu :D acha, co z tym topielcem? był w końcu czy nie? pozdro dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi