heniek128 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jestem z Pulaw 50km od LUBLINA. Z checia spotkal bym sie w Kazimierzu szkoda tylko że to jest lubin a nie lubiln :wink: co mamy szykowac jak, jak narazie nie mozemy sie nawet zebrac albo nie ma motocyklistów w lubinie albo to sa same buce icon_razz.gif[quote/ W lubinie jest troche motocyklistów ale niestety chyba nie zaglądają na forum bo dostęp do neta mają na 100% Możemy się niedługo spotać bo w tamtym roku jakoś się nie udało. Tylko muszę najpierw przegląd zrbić a mam łysą oponę z tyłu oraz całkowicie skończone tylne klocki - nie wiecie w jakiej stacji kontroli to przejdzie ? Jak moto nieprzejdzie przeglądu to też trzeba płacić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 w szczecinie to moglbym Ci poradzic co do stacji kontroli ale w lubinie to nie bardzo;P a co do spotkania to nie mozna zrobic miejscówki w lubinie np przed muzą jest taki fajny chodnik i zaqwseze jak jakis motocyklista sie zmieczy jazda po miescie to moze tam sie zatrzymac i kolejny i kolejny i mozna sobie pogadac albo razme pojeździc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 dżizys racja. Cos mi wzrok nawala Lubin z Lublinem pomylilem i w ankiecie to samo Lubelskie z Lubuskim :banghead: sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 dżizys racja. Cos mi wzrok nawala Lubin z Lublinem pomylilem i w ankiecie to samo Lubelskie z Lubuskim :evil: sorkiDobrze że się czasami ktos pomyli to przynajmniej, cos się dzieje na tym forum :P Fajne kino macie tam w Lubinie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Dobrze że się czasami ktos pomyli to przynajmniej, cos się dzieje na tym forum :P Fajne kino macie tam w Lubinie :banghead: ja Ci dam pomyli nie denerwuj mnie rpzeciez tu na forum taki ruch ze jak mnie chwile nie ma to potem mam 10 minut dobrego czytania :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ty....Sokół a co ty nie śpisz o 6 rano?????? dobry jesteś :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ty....Sokół a co ty nie śpisz o 6 rano?????? dobry jesteś ;) Pozdro w dzień jezdze do rano sie ucze nie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, ul. Spacerowa ,teren basenów małomickich., kierunek Lubin -Rudna Organizatorzy zapewniają świetną zabawę, wiele konkursów i zabaw zręcznościowych, paradę ulicami miasta Lubina zakończoną pokazami jazdy ekstremalnej w wykonaniu czołowych grup kaskaderskich z całej Polski, świetną oprawę muzyczną, gastronomię, pokazy erotyczne i zabawę do białego rana a gwoździem programu będzie pierwszy i jedyny w Polsce koncert kultowego zespołu URIAH HEEP. Koszt wjazdu : 35 zł ( w tym nocleg na polu namiotowym, koszulka, browar, posiłek, darmowy wstęp na koncerty : KULT, URIAH HEEP.)Prosimy chętnych o potwierdzenie przyjazdu na email: [email protected] Organizator: LUBIŃSKI KLUB MOTOCYKLOWY TEL. 076 841 50 07, WIKTOR 0661584992 Miejsce : LUBIN, woj. dolnośląskie Wszelkie pytania prosze kierowac na adres: [email protected] Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez ilek15 Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, ul. Spacerowa ,teren basenów małomickich., kierunek Lubin -RudnaOrganizatorzy zapewniają świetną zabawę, wiele konkursów i zabaw zręcznościowych, paradę ulicami miasta Lubina zakończoną pokazami jazdy ekstremalnej w wykonaniu czołowych grup kaskaderskich z całej Polski, świetną oprawę muzyczną, gastronomię, pokazy erotyczne i zabawę do białego rana a gwoździem programu będzie pierwszy i jedyny w Polsce koncert kultowego zespołu URIAH HEEP. Koszt wjazdu : 35 zł ( w tym nocleg na polu namiotowym, koszulka, browar, posiłek, darmowy wstęp na koncerty : KULT, URIAH HEEP.)Prosimy chętnych o potwierdzenie przyjazdu na email: [email protected] Organizator: LUBIŃSKI KLUB MOTOCYKLOWY TEL. 076 841 50 07, WIKTOR 0661584992 Miejsce : LUBIN, woj. dolnośląskie lubinianą chyba nie trzeba tego mówic kazdy motocyklista z lubina chyba tam bedzie :icon_eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ale tu tlok normalnie nie wiem juz do kogo mam pisać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ale tu tlok normalnie nie wiem juz do kogo mam pisać :icon_mrgreen:Ty lepiej wróć na soją stronę Halo szczecin a nie zdradzasz nas tu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ty lepiej wróć na soją stronę Halo szczecin a nie zdradzasz nas tu :D cicho tam ja ciągle mam nadzieje ze wkoncu sie ktoś do mnie odezwie tutaj :) ale słysząłem ze nadizeja matką głupich ale bedzie dobrze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 ja pierdziele lubin żyj!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ride free :icon_razz: jestem w lubinie, do niedzieli prawdopodobnie.jeśli ktoś chce pośmigać, o każdej porze, to niech da znać! tutaj albo telefonicznie. 24h667 400 239 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pozdrawiam wszystkich z Lubina i nie tylko Chętnie pośmigam po Lubinie w towarzystwie, choć z czasem u mnie nie najlepiej (praca, rodzinka bla bla bla)- po ulicach - raczej wieczorkiem lub/i weekendy- w terenie - raczej za dnia i to tylko dzicz (bez ulic) bo Kawa nie zarejestrowana.. a tak na marginesie to straszny ze mnie amator ... Akurat wybieram się nad morze (pozdrawiam aktywnych formumowiczów ze Szczecina - moja Kawa ze Szczecina pochodzi), ale od 01 lipca polecam się pamięci, raczej pod kom. 0 600 444 767 bo do netu to ja nie za często .... Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi