heniek128 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 a jesli literowka to przepraszam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 a jesli literowka to przepraszam Wybaczone :P Zapraszam w nasz rejon! [ Dopisane: Wtorek Wrzesień 20, 2005 8:47 pm ]jak moge sie niezgodzić zdradze Ci kmoja tajemnice sylwia to moja siostra Tak tak wspominała wszystkim w Szczecinie o braciszku co jechał sprzętem na dotarciu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Cześć towarzystwo !!!!!Tuuuu to bym się Ciebie Gitta ni spodziwała !!!!!! Pozdrawiam EEEEE Brachu a co ty tak mnie zdradzasz wszystkim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Cześć towarzystwo !!!!!Tuuuu to bym się Ciebie Gitta ni spodziwała !!!!!! Pozdrawiam EEEEE Brachu a co ty tak mnie zdradzasz wszystkim :P A tak zwiedzam strony i widze jak sie ten temat rozkręca, patrze dalej a tu Sylfia i bum. :-D :-D :-D A tak w ogóle pozdrawiamy ze Śledziowa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Jednym słowem Gitta ty to masz wejścia, u mnie to napewno wielkie (sprzedaż motocykla, kaloryfery, forum Lubina) zawału można dostać przez Ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Jednym słowem Gitta ty to masz wejścia, u mnie to napewno wielkie (sprzedaż motocykla, kaloryfery, forum Lubina) zawału można dostać przez Ciebie :P Ustalone było to na ostatnim moto-popijaniu w knajpce.Widzisz przynajmniej nudno ze mną nie masz :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Widzisz przynajmniej nudno ze mną nie masz no nie zwariowana to ty jesteś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Tak tak wspominała wszystkim w Szczecinie o braciszku co jechał sprzętem na dotarciu chwalic to sie nia iała czym :P ale nie zmieniajcie tematu bo to temat o lubinskich motocyklistach a tu widze ze szczecin sie panoszy wszedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 oj.....Sokół nie ładnie nie ładnie tak się nie pisze :P na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Już ma przechlapane :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Już ma przechlapane czyli nie mam na co liczyc ze odwiedze szczecin :cry: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 HEJA! Lubin, ladne miasteczko. Przelecialem przez nie ostatnio tj tydzien temu jak lecialem z BOLCA (Bolesławiec-moje rodzinne miasto) do Poznania( nie rodzinne) na mojej Kawce 750 (bez plastików-zdjęte po glebie w lesie). milo zobaczyc kogos z moich stron na forum :P tak wiec pozdrawiam i do zobaczyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 tam kolo ciebie 20km od Boleslawca mieszka moja babka. Czasami tam jezdze. Fajna jest droga od Boleslawca do Zgorzelca(tylko mogloby byc wiecej zakrętów)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Polecam traske Boleslawiec, Jelenia Gora, Karpacz...Pilichowice, tamte rejony. JAzda na maxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 czyli nie mam na co liczyc ze odwiedze szczecin Oj paskuda!Dawaj młody my ci pokażemy jak się Halo Szczecin bawi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi