heniek128 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jasne ze mozesz:) piątek o 17 sie spotykamy. Każdy kto ma motocykl moze wpasc :D LUBIN ZAPRASZA :D chyba sokół sie ze mna zgodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jasne ze mozesz:) piątek o 17 sie spotykamyOk. już lecę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 w piątek do ostrowa na kocert bluesowy śmigam, ale dzięki!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 LUBIN ZAPRASZA chyba sokół sie ze mna zgodzisz jak moge sie niezgodzić zdradze Ci kmoja tajemnice sylwia to moja siostra :D [ Dopisane: 15-09-2005' date=' 17:41[/i'] ]chciałbym poinformować ze jutro ma padac i wrazie deszczu spotkanie przeniesione zostanie na sobote :D ale to tylko w razie deszczu miejmy nadzieje ze nie bedzie padac:] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jak moge sie niezgodzić zdradze Ci kmoja tajemnice sylwia to moja siostra oj.............Brachu !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 z powodu popsucia sie pogody tak jak prsewidywałem proponuje przenieść spotkanie na jutro o 17 (jutro ma niepadać a dzis jeszcze popada) jak ktos ma inne propozycje mówić :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 dobra ok. moze byc chyba ze jakims cudownym zbiegiem okolicznosci sie poprawi pogoda jeszcze dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Kurde to kiedy mam wpaść do tego Lubinka, jak wy tak ciągle przekładacie te spotkanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 mi pasuje nawet teraz. Rzecz w tym kiedy wam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ja pierdziele nawet pogoda jest przciw nam ;) chyba nici z dzisiejszego spotkania nie wi9em jak inni ale ja nie przepadam za jazda w deszczu :flesje: czekamy tylko na poprawe pogody i sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 no to kiedy sie spotykamy posmigac?? dopierro w weekend czy gdzies na tygodniu. Bo mi pasuje praktycznie cały tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 kursde mam nadzieje ze sie pogoda utrzyma bo w ten weekend przydałoby zeby odbyło sie to spotkanie ja w sumie na tygodniu jestem zajechany troche weic w weekend tylko moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Pozdrawiam motocyklistów z Lublina od motocyklistek ze Szczecina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 nie z lublina tylko z lubina. ale mimo wszystko dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 nie z lublina tylko z lubina. ale mimo wszystko dzięki Haniek czepiasz się.To była zwykła literówka.Równie dobrze mogłam napisać ze ze Stettina pozdrawiamy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi