viperPL Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ... a pompa cham. tyl jest n/n :)) hehe jest ylko na niej made in japan i nic wiecej oo i jeszcze chyba nissin pisze , teraz bede zmienial jej moowanie bo mi sie nie widzitzn jest okej ale bedzie jeszcze lepiej ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komcir GT Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Viper chyle czoła przed twoją ecią jest OK , ale etla Ukasza jest też fajna chce tak zrobić moją ETZ 250 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Mialem pokazac wam moja Ecie ... oto ona :) www.muszkieter.z.pl drugi bok jest jeszcze w renowacji ... bo mialem maly wypadek ... lewa skrzyneczka czeka na malowanie ... wiec na foto jej nie ma ... :wink: Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi