POM Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 XJ-ta z 99 roku, po prostej max 190 km/h, z lekkiej góry 200 ale do dziś nie wiem czy mnie aby czasemlicznik nie oszukał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 wiem ,ze Diversiona dojdzie do 180 i wiecej -bo mialem .Ale czemu by wersje n miala miec 50Km???Przeciez motor salonowy,papiery na 61 km!watpie zeby nie podali w papierach faktycznej mocy.Jednak cos z tymi obrotami mi nie pasi...........pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Wypada zmienić przełożenie na zębatkach i dynamika jazdy się poprawi radykalnie.Wystarczy z przodu założyć zębatkę o jeden ząb mniejszą a jeżeli to będzie jeszcze nie to wtedy dołożyć z tyłu ze dwa lub trzy zęby.Motocykl będzie lepiej przyspieszał i na ostatnim biegu będzie się dokręcał do czerwonego pola. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi