Pitek Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 WitamWczoraj miałem okazję przez "to coś" przejechać http://www.swindonweb.com/life/lifemagi0.htm Miejscowi są z tego wynalazku dumni.Twierdzą że spisuje się świetnie w godzinach szczytu.Ponoć odwiedzają ich nawet amerykanie którzy są zainteresowani takim projektem.Nie widziałem tego nigdy wcześniej a trochę europy zjeździłem.Może tak w Warszawce lub we Wrocku :) Co Wy na to :?: Mam nadzieję że temat się nie powtórzył.Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 bez zastanowienia poszedlbym prosto - paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwin Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Na takie rondo to trzeba chyba odzielne prawko robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 ale masakra ta muszą nieźle na siebie trąbić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 słyszałem o tym rondzie,podobno jest ich w angli kilka.Herbate z mlekiem jeszcze zrozumiem ale tego to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 wow 8O normalnie na starcie bym w kogoś wjechał - ze śmiechu :-D Trzeba pilnować żeby nasze ekipy projektantów dróg tego nie wyczaiły bo to się może dla nas źle skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Rzeczywiście można się zakręcić. Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Jak sie dobrze przyjzysz to zobaczysz ,ze to rondo nie jest takie skomplikowane.Dla mnie najwieksza przeszkoda bylby ruch lewostrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 A mówią że Polak potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 8O czy te małe wysepki na środku też należy za każdym razem okrążyć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Dajmy wolną rękę naszym drogowcom a wykombinują coś lepszego.Sensacja gwarantowana :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Az tak w tyle nie jestesmy,przeciez nie tak dawno temu jako jedyni na swiecie mielismy slup wysokiego napiecia na srodku swiezo wybudowanej drogi :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Wczoraj miałem okazję przez "to coś" przejechaćile jechałeś ? :-D nie wiem, ja się gubie jak patrze na to rondo. jakos takie ... inne,heheale lepsze takie rondo niż takie przez które TiR przejachac niemoze,takie że zanim przejedzie to mozesz zadzwonic do wszystki9ch znajomych, popytac co tam u nich i akurat możesz już jechać. Tym mogą się pochwalić Polscy architekci, a takie cudo kreski architektów można podziwiać chociażby w Jaśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 przypatrzcie sie temu , prosta to jak drut :) przynajmniej na zdjeciu ale w praktyce chyba tez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 my też mamy się czym pochwalić... rondo na prostej drodze. wjazd i wyjazd. nie wiem po kiego ch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi