PROC Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a czy to prawda że zatosowanie takiego cuda w 2takcie może grozić zatarciem silnika. Słyszałem' date=' żę te filterki wyłapują olej z mieszanki!? i że lepiej stosować takie sitka? no to jak z tym jest?[/quote'] to popatrz na to z tej strony.Filtr wyłapuje olej.na 5 litrów benzyny wlewasz 100ml olejugdzie on się mieści w filtrze?jakby tak było to po 5l paliwa filtr byłby zapchany olejem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 e ja jezdzilem kupe lat na takim filterku i nic sie nie dzialo Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Słyszałem' date=' żę te filterki wyłapują olej z mieszanki!? i że lepiej stosować takie sitka[/quote']Mieszanka benzyny i oleju to nie zawiesina tylko roztwor i trudno tak sobie odfiltrowac skladniki roztworu. Nic sie nie zatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 U mnie troszke znajomych ma w plastikach pozakładane filterki i sobie chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 filtr paliwa to podstawa tak samo jak filtr powietrza :D nie rozumiem dlaczego niektórzy go nie uzywają :mrgreen: a puzniej sa tego zmudne efekty w postaci czestych synchronizacji gaznikow jak nie kiedy slysze ze niektorzy robia ta operacje raz w roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 filtr paliwa to podstawa tak samo jak filtr powietrza :P nie rozumiem dlaczego niektórzy go nie uzywają :mrgreen: a puzniej sa tego zmudne efekty w postaci czestych synchronizacji gaznikow jak nie kiedy slysze ze niektorzy robia ta operacje raz w roku :) zgadzam sie filtr powietrza to dobra rzecz najlepsze sa te do malucha wlasnie sma je mam tylko ze w nieco mniejszym motorze nie jakies 600 czy 400 pojemnosci ale tez nie 50 :P i jak na razie sprawuje sie dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi