MotoTroll Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Witam wszystkich!!W mojej Africe jest nieorginalna podcisnieniowa pompa paliwa która ma skłonnosc do robienia kłopotu!!;(ostatnimi czasy w membranie pojawiły sie małe otworki które to spowodowały przesączanie sie paliwa do króćca ssącego!!moze jest Ktos kto zna ten problem i wie jakie są kryteia przy doborze pomp!!dodam ze ostatnimi czasy miałem pompe od TDM!!POZDRAWIAM!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Jesteś pewny że masz podciśnieniową pompę paliwa?A może to jest podciśnieniowy zawór odcinający? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Tak jestem pewny!!jest to podcisnieniowa pompa pochodząca z TDM Afrika nie miała zaworu odcinajacego!!moze troche niejasno napisałem chodzi mi o zamiane orginalnej pompy elektrycznej stosowanej w AT na podcisnieniową!!miałem juz 2 i 2 mi padły!!!!dlaczego????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloma Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam. Mam pytanie w tym temacie zamiany pomp paliwa.Mam XJ600 z 94r z podciśnieniową pompą paliwa a chciałbym założyć pompkę elektryczną od młodszych modeli np. 96.W instrukcji piszą że jest taka możliwość ale należy skontakować się z serwisem po szczegóły.Czy znacie bracia instrukcje podmiany tak aby zrobić to samemu czy rzeczywiście wymaga to serwisowej interwencji? Czy pompka rzeczywiście musi być od XJoty czy może być od dowolnego motocykla? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nie wiem jak jest w waszych motocyklach ale ja sie juz spotkalem z samochodowymi pompami w motocyklach , które sprawdzały się w 100%... Te są tani i nowe więc nie ma stresu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi