karolb10 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 ladny sprzecik. swieci sie jak zloto:D:D gratulacje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ładna maszyna! I ten zielony kolor... mój ulubiony... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Daj znac jakie wrazenia z jazdy, ja tyz bede zmienial na nowszy model! Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickczemnik Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Sprzecik niesamowity.Z daleka go ciagnales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Sprzecik niesamowity.Z daleka go ciagnales ??jakies 70 km na poludnie od Berlina, Wittenberg. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickczemnik Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A brales jakiegos tlumacza czy sam sie dogadales? Ja tez bym cos scignal moze ale za cholere nie czaje ich jezyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 hmmm... ale sie świeci to cacko :P no gratuluje wyboru. i wielu kilometrów życze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ja też taki chce :) Dokładnie taki sam. Poproszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Sprzęt naprawde wypas... Uważam, że Kawasaki to najpiękniejsze przecinaki... Kocham Ninje, zwłaszcza ZX-7R ;):P Moze kiedys kupie i tez wstawie fotki :D Pozdrawiam... Miłej jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Moze kiedys kupie i tez wstawie fotki :D Może ten właśnie stanie się Twoim sprzętem ,jest zielony i w ogóle http://www.streetfighters.pl/zx7/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Uwierz mi naprawde bym chciał aby był mój... Ale jeeeeszcze troszeczke. Czytałem TEXTY na stronce STREETFIGHTERS.PL :] Jesli ty je redagujesz to powiem Ci bracie, że wiele się z nich można dowiedziec. Masz głowe do tego. Na marginesie to gdybyś za kilka lat zgłosił się do mnie z tego typu ofertą to nie pogardziłbym bo moto jest naprawde zadbane i widać, że było w dobrych rękach. Narazie dziękuje... (spójż na mój wiek :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Uwierz mi naprawde bym chciał aby był mój... ;Wierzę,też o nim kiedyś myślałem jako o pierwszym ale się nie udało i jest zx9 a i dobrze (już druga)Czytałem TEXTY na stronce STREETFIGHTERS.PL :] Jesli ty je redagujesz to powiem Ci bracie, że wiele się z nich można dowiedziec. Masz głowe do tego. ;To nie ja sie tym zajmuję :-D to opisy Antka :lol: Na marginesie to gdybyś za kilka lat zgłosił się do mnie z tego typu ofertą to nie pogardziłbym bo moto jest naprawde zadbane i widać, że było w dobrych rękach. Narazie dziękuje... (spójż na mój wiek :D)Jest ładne a i owszem ale szybko raczej nie zmieni właściciela bo nie jest po szlifie,dzwonie czy czymś tam jeszcze-takie motocykle cięzko zchodzą bo nikt ich znając życie za cenę klepanego,prostowanego,malowanego,spawanego i nie wiadomo co jeszcze robionego nie sprzeda.Można trafić i za 10 tysi tylko trzeba pamiętać że takie sprzęty latają po 250km i trzeba tą masę jeszcze wyhamować bez zgubienia koła czy innej niespodzianki....powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 tylko Norbas zapomniał dodać, że ostanio była " obniżka u Bobi-ego " i teraz jest tak 8) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=69388515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 tylko Norbas zapomniał dodać, że ostanio była " obniżka u Bobi-ego " i teraz jest tak 8) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=69388515Przeciez ja go nie sprzedaję :D tylko pomagam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Super maszynka. Kolor kolorem, ale ważne, że KAWASAKI...!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi