eloelo Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 a co powiecie na taka kostke ale dosc gesto ulozona i nieco mniejszej wysokosci od standardowych opon kostkowychmialem taki patent w mojej dt i nie sprawdzalo sie w terenie tak jak kostka... szla nie duzo lepiej jak jaakas szosowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Moim zdaniem jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :!:Mam w TS opony Enduro i w terenie w ogóle nie dają przyczepności :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Moim zdaniem jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego racja i zakonczmy ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Nitromen, a dlaczego nie chcesz na kostkach po asfalcie jeździć? Do uniwersalnej jazdy powinny w sezonie trzy komplety spokojnie wystarczyć. Kupując używane to aż tak drogo nie wychodzi. Tylko problem jak nie masz gdzieś blisko wulkanizatora, bo samemu to można ogłupieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 no ale nie stac mnie na takie wydatki w kazdym razie teraz :twisted: pozatym kawa to bardziej turystyk niz enduro wiecej po asfalcie niz w terenie chociaz w terenie na kostce ladnie sie latalo w planach mam sprzedac kawe i kupic WR 426 albo zostawic kawe jako turystyka i kupic jako 2 koze CR 250 :) :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ja używam swojej Tenery jako turystyka. Kapcie to Bridgestony TW47 i TW48. Dobrze trzymają na asfalcie, nawet mokrym a w terenie spokojnie jadąc przejedziesz po łące lub przez pole kukurydzy. W ubiegłym roku jeździłem po wydmach w okolicy Wiązownej i też nie zakopywała się w piachu. Na razie przechałem 10 tyś km i bieżnik jeszcze spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi