Bass Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Witam.Mam problem z prowadzeniem sie mojego motocykla :) (zx-9r)Przy duzej predkosci powyzej 180 km/h motocykl zaczyna sie bujac na boki , podobny objaw jak przy malej predkosci krece kierownica .co jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 jestes pewny ze nie byl bity? moze rama nie jest idealnie prosta, sprawdz czy jak jedziesz bez trzymania kierownicy czy nie znosi moto na ktoras ze stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 zacznij od sprawdzenia cisnienia w kołach,ogolnie sprawdz gumy a pozatym przy mniejszych predkosciach jedzie prosto po puszczeniu kiery? a pozatym: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=31830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 ja tak miałem w GPXie jak było łożysko w tylnym kole do wymiany.do tego jeszcze sprawdzić łożyka w wahaczu.PS-na jakiej szybce? jakis spojler?i czy jakieś sakwy? topcase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 bity byl ale rama jest wymieniona , doczytalem cos odnosnie dokrecania lozyska glowki ramy no i chyba pomoglo , wczoraj testowalem przy 230 i bylo ok, zobaczymy jak bedzie przy wietrze bo wtedy bujanie sie wzmaga i jest bardziej odczuwalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi