Plocho Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 z ta cena troche przesadziles... za 3500 mozna kupic Dt z 96 jak znajdziesz okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Oj ciężko będzie sprzedać dt 125 z 85 roku za 3500zł 8O .Chyba dział pomyliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 i jeszcze jest nierejestrowana. to kolejne $$$sory, ale za tą cene nikt nie kupi jak juz jest taki temat to zapytam o MOJE moto :) dt 125 r z 1997 roku, zarejestrowana, ubezpieczenie do lipca, przegląd do konca sierpnia. nowy tłok (przejechane 200 km), po malowaniu rok temu specjalnymi farbami do plastiku. nowe zębatki i łancuch, łożyska w kołach i kilka innych pierdół :( pójdzie za 5,5 tys ?? PS. tych dwóch postów niżej nie było zanim napisałem swojego 8O szybcy jestescie panowie :-D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No moze za 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ja miałem problemy żeby DOBRĄ i młodą(1997) DT125 sprzedać za 4000 a co dopiero stary szrot za 3500 i to nie zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 czlowieku nie znam sie na enduro ale moge smialo powiedziec DROGO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 ta pewnie odrazu stroj swiadczy o tym ze ktos jezdzil w tereniebardziej swiadczy o tym opona załozona na tył. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Czyli mitas e9 ktorego specjalnie kupilem po to zeby jezdzic po asflacie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Hehe jaka cena :!: za taki motur :mrgreen: panowie toz to jakies JAJORY są ale spoko probowac zawsze mozna, a co :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Czyli mitas e9 ktorego specjalnie kupilem po to zeby jezdzic po asflacie!!nie wiem to ja sie chyba pomylilem ale zawsze mi sie wydawało ze e9 jest to opona o niskim profilu lecz o szerokich kostkach ktore lepiej daja sobie rade w terenie niz na asfalcie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a ja mam takie pytanie bardziej oientacyjne jaka DTtke wyrwe do 2000 PLN ze wszytskim [zarejestrowanie oplacenie] da rade 125 ale w miare mloda ?? jaki rocznik [okolo] a 80ccm jaki ? oczywiscie zeby niebyla do remontu [silnik] :) na allegro niepatrze bo tam ceny sa zawyzone 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a ja mam takie pytanie bardziej oientacyjne jaka DTtke wyrwe do 2000 PLN ze wszytskim [zarejestrowanie oplacenie] da rade 125 ale w miare mloda ??Chyba sniszjaki rocznik okolo a 80ccm jaki ? oczywiscie zeby niebyla do remontu Bedzie ciezko nie do remontu ale poczatek lat 90na allegro niepatrze bo tam ceny sa zawyzone 2xChcialbym chociaz myslec ze to prawda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a ja mam takie pytanie bardziej oientacyjne jaka DTtke wyrwe do 2000 PLN ze wszytskim [zarejestrowanie oplacenie] da rade 125 ale w miare mloda ??Chyba snisz w sumie to tak :) ale zapytac niezaszkodzilo hehehe jaki rocznik okolo a 80ccm jaki ? oczywiscie zeby niebyla do remontu Bedzie ciezko nie do remontu ale poczatek lat 90 tzn nie taka zaraz po remencie - na dotarciu czy juz datarta ale takie c by z ok 2 polatalo bez wiekszej robty [szlif' date= tlok]na allegro niepatrze bo tam ceny sa zawyzone 2x Chcialbym chociaz myslec ze to prawda no nie 2x ale czytajac posty widzielem kilka razy ze na allego sa ceny zawyzone i ze miedzy forumowiczmi to chdzilo taniej ale stan to niznam przeciez :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 no nie 2x ale czytajac posty widzielem kilka razy ze na allego sa ceny zawyzone i ze miedzy forumowiczmi to chdzilo taniej ale stan to niznam przeciez Powiem Ci tylko ze na allegro mozna znalesc super okazja tylko wystarczy czekac i moc jechac kupic w kazdej chwili (raz przegapilem zarejestrowana TS125r po tuningu na 150cc za 2000zł). Koles mogl najwczesniej sie ustawic na ogledziny o 9. Dzwonie ok 9:30 zeby sie konkretnie ustawic i sprzet juz sprzedany :)tzn nie taka zaraz po remencie - na dotarciu czy juz datarta ale takie c by z ok 2 polatalo bez wiekszej robty [szlif' date= tlok] 1 zasada: nie ufaj sprzedajacemu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 tzn nie taka zaraz po remencie - na dotarciu czy juz datarta ale takie c by z ok 2 polatalo bez wiekszej robty [szlif' date= tlok] 1 zasada: nie ufaj sprzedajacemu no tak ale nie pytam o oferte ale o wartosc przyblizona tzn ile bedzie mniejwiecej wart a nie co mi beda chceili wepchnac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi