Moto_boY Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 DZisiaj przewozilem moj motor( Honda CR 125 95r.) busem i motor przewozony byl na lezaco -tzn. polozylem go na na bok . Gdy juz przyjechalem na miejsce zobaczylem duza plame oleju( z silnika). nie wiem skad to sie wzielo ,bo jak jezdzilem to olej mi z silnika nigdzie nie wyciekal, a jak patrzylem pozniej skad wyciekl ten olej to nie moglem sie dopatrzec, ale zobaczylem taka rurke wychodzaca z silnika(od strony dzwinigni zmiany biegow) i tak jakby to przez to rurke wylecial mi olej?? nie wiem co jest grane?? dzieki za wszelkie info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 to jest przelew ja mam tych rurek kilka i wiem ze jak sie moto przechyli na otwartym kraniku to pochwili sie paliwo leje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 pochwili sie paliwo lejeAle olej tez ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 zielorz: ale to o innych rurkach mowisz, one z gaznika wychodza i faktycznie tak jest. a ja zobaczylem taka grubsza rurke z pod silnika wychodzaca ( przy zmianie dzwigni biegow) no i nie wiem co jest grane , czy to tak mogloby wyleciec przez ta rurke(olej)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 to jest odpowietrznik, w każym moto to jest, w ktm'ie na lewy bok mogę kłaśc moto bo nic nie wylatuje, ale gdy położe na prawym to olej ze skrzyni scieka przez tą rurke Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 eloelo: dla zielorza chodzilo o te rurki co z gaznika wychodza...enduromaster: no to chyba masz racje, ja na lewa strone moto polyzlem i zapewne olej wylecial mi przez ten wlasnie odpowietrznik...to dobrze ,myslalem ze moze cos sie stalo czy cus; :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ja ja kupowałem Crke z Niemiec i przywiozłem do Rzeszowa to też zobaczyłem plame oleju,ciekła z czarnego wężyka(oryginalnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a nie znacie sie , jakbyscie ogladali jednoslada i pana od cezety to byscie wiedzieli ze musi sie lac bo jak nie kapie to znaczy ze niema :-D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a to juz problem mam rozwiazany :) dzieki wszystkim za info :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a nie znacie sie ' date=' jakbyscie ogladali jednoslada i pana od cezety to byscie wiedzieli ze musi sie lac bo jak nie kapie to znaczy ze niema [/quote'] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ten program oglądałem 4 razy w ciągu dwóch dni żeby się pośmiać. Gość był niesamowity."Ja przejechałem tym motocyklem prawie 400km a nawet prawie 500" :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a nie znacie sie ' date=' jakbyscie ogladali jednoslada i pana od cezety to byscie wiedzieli ze musi sie lac bo jak nie kapie to znaczy ze niema [/quote']jest w tym troche prawdy, zebym nie mial oleju w silniku to by Mi nie wyciekl... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi