kszyhoo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Witam!1.Mam pytanko, dlaczego sim nie chce palic za 1,2 max3 kopem?wczesniej palil za 1 teraz mial awarie w postaci kondensatora...co moze byc nie tak? 2.i mam jeszcze jedno pytankoMam kierunki i 1 para (prawa) dziala jak trzeba, a lewa strona prawie wcale nie miga, tj. nie przerywaczy to wina przerywacza? 3.Jak sprawdzic czy w simku jest ładowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Nie zawsze simson będzie ci palił na 1 kopem a to mog być łozyska na wale i wiele innych spraw a nawet to moze powodować jakaś pierdułka. Co do tych kierunkw to nie w silniku ale szukaj gołych przewodów w elektryce które mogą powodować jakieś zwarcia. Sprawdzanie ładowania to łatwa sprawa jeśli sie ma wskaźnik napięcia.Więc dajesz wskaźnik do akumulatora i sprawdzasz ile polazuje następnie odpalasz sima i leśli napięcie wzrośnie to masz ładowanie :) Teraz ja mam pytanie :( Gdzie można kupić klocki hamulcowe do tarczówki w simsinie(chodzi mi o tą młodziutką wersje simsonów) i w jakich cenach chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 2.i mam jeszcze jedno pytanko Mam kierunki i 1 para (prawa) dziala jak trzeba' date=' a lewa strona prawie wcale nie miga, tj. nie przerywa czy to wina przerywacza? [/quote']Przeczysc wszystkie styki bo moga byc zasniedziale1.Mam pytanko' date=' dlaczego sim nie chce palic za 1,2 max3 kopem? wczesniej palil za 1 teraz mial awarie w postaci kondensatora... co moze byc nie tak? [/quote']A bawiles sie zaplonem? Sprobuj zmienic swiece. Byc moze kupiles jakis wadliwy kondensator?? Mozliwosci jest masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Teraz ja mam pytanie Gdzie można kupić klocki hamulcowe do tarczówki w simsinie(chodzi mi o tą młodziutką wersje simsonów) i w jakich cenach chodzą. Ja kupywalem w takim sklepie w miescie. One sa takie same jak w motorowerach APRILLIA, DERBI, FANTIC. Placilem chyba 30 zl ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Rzeczywiscie, jesli chodzi o zaplon to wiele zeczy moze sprawic ze nie bedzie palil od pierwszeko kopa. Musisz poswiecic mu sporo czasu zeby to poprawic. Zycze powodzenia [ Dopisane: 13-09-2005, 22:10 ] Byc moze kupiles jakis wadliwy kondensator?? Mozliwosci jest masa Sam niedawno kupowalem nowa cewke zalonowa do swojego Simsona. Sporo czasu przy nim spedzilem zanim okazalo sie ze kupilem wadliwa cewke. Jak sie potem okazalo - wszystki cewki w sklepi byly zepsute :/ Teraz szukam jakiegos innego sklepu. Znacie moze jakis sklep gdzie dostane czesci do Simsona? Najlepiej w rejonie Oswiecimia' date=' ale moga byc Krakow, Katowice czy chodzby Bielsko.[b'][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 co do kierunkow to jest mozliwosc ze z prawej masz wlozone mocne zarowki a z lewej strasznie slabe. dodaj w zaleznosci od mocy zarowek zmienia sie czestotliwosc migania kierunkow. przynajmniej u mnie w ecie tak jest. jak mam wlozone 20W to migaja prawidlowo ale jak wloze 10W to zapier..... jak poje..... POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Nie, kierunki juz chodza....Co do wadliwego kondendensatora to jest nie mozliwe...bo kupilem juz 5 kondensatorow w kilku roznych sklepach;/dzisiaj z nim walczylem to przerywa jak h**;/ jutro jeszcze wymienie mlotek i kowadelko i kondensator, a jak to nie bedzie to to juz nie wiem;/;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi