PTASZYNA Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 tak jak w temacie... prpopnujemy z Andonem pojechać dzisiaj popołudniu nad jeziorko, wykąpać się, posiedzieć i wrócić na wieczór. My oczywiście myśleliśmy o Gołubiu, ale jak ktoś ma inna propozycję to jak najbardziej jesteśmy otwarci, jest tylko jeden warunek: mmusi być pomost :) Wyjazd planujemy na ok 16, tak więc proszę wpisywać się na listę :( Napewno będzie fajnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ja niestety nie dam rady (praca) ale za to wstepnie sie z chlopakami namawialismy na wypad w niedziele 11.09 w okolice Koscierzyny, moze troche dalej (Wiele - pomost jest a woda jak w basenie), nad jakies jeziorko a potem na golonke w Sycowej Hucie... moze ktos chce sie przylaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Gołubie obok Stężycy ? W sumie nie mam tam za daleko, to powiedzcie o ktorej, to moze wpadne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Tak się wetnę:Jadę z kumplem w przyszły (16-18.09) weekend do Wilna - przejechać się, zwiedzić, spróbować ichniego browca. Może ktoś by się dołączył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 to moze wpadneLepiej nie wpadaj bo mlody jestes...A poza tym to kto bz chcial miec takiego tatusia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Eech, takim to dobrze......a ja tu siedzę w domu i qję do poprawek... znaczy się próbuję qć... :) :( :P Udanego wypadu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No kurcze ale macie reflex z tym tematem... :) A co do nadchodzącej niedzieli to ja sie wstepnie pisze na wypad. Jak bedzie ładna pogoda to myśle że można na cały dzień wyskoczyć. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 to myśle że można na cały dzień wyskoczyć. z Wami to ciężko na cały dzień wyskoczyć :P ale zobaczymy....w każdym razie my z Tomaszem tez już wpisaliśmy ten wypad w nasz kalendarz :) see ya :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi