Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jasne że nie warto. Tylko później czeka mnie pracowanie na magazynie w biedronce 20 godz/h za 600zł miesięcznie. Mam troszke szersze perspektywy co do mojej przyszłości...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jasne że nie warto. Tylko później czeka mnie pracowanie na magazynie w biedronce 20 godz/h za 600zł miesięcznie. Mam troszke szersze perspektywy co do mojej przyszłości...pozdroOj chyba na powaznie to wziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a po co w ogole do szkoly chodzic... Czlowieku zastanow sie czy w ogole warto A to nie brzmiało poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 ja jeszcze o takim nie słyszałem Ja widzialem raz Aprilie RS 250 na 125 i na allegro bylo jakies enduro 250/125 chyba DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Z tego wynika że powinienem wtawać ok godz 4.15 (trzeba sie rano wykąpać i ubrać) moj kumpel tak wstaje i dojezdza do szkoly juz ponad rok' date=' autobusy tez mu za bardzo nie pasuja, ale w zyciu trzeba miec wyksztalcenie, zeby pozniej miec za co wache kupowac, bo jak wiem to o prace ciezko bez wyksztalcenia wyzszego. na allegro bylo jakies enduro 250/125 chyba DR kosztowalo bodajze cos kolo 4tys co do autostrady, to nie musisz po niej leciec bo na bank sa jakies boczne drogi, wiec cos superszybkiego ci nie jest potrzebne,no ale jak musisz autostrada, to bodajze minimalna predkosc wynosi cos kolo 60-70km/h,a np. jak chcesz ekonomicznie, to zakup sobie 4T (przykladowo DR) ktora pali przy spokojnej jezdzie nawet niecale 3 litry/100km, a 90 na na oponach enduro to na luzie sie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ale jaką moc ma taka DR 125??? Skoro to 4T to chyba nie za dużą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 20 godz/h :-D :-D Ale jaką moc ma taka DR 125??? Popatrz sobie w archiwum nie ma co owijać w bawełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ale jaką moc ma taka DR 125??? Skoro to 4T to chyba nie za dużą...Małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Co się śmiejesz ENDURO ? Myślisz że w biedronce pracuje się od 10 - 14? :lol: [ Dopisane: 08-09-2005, 19:54 ]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61953461 co o tym sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Co się śmiejesz ENDURO ? Myślisz że w biedronce pracuje się od 10 - 14? :lol: [ Dopisane: 08-09-2005' date=' 19:54[/i'] ]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61953461 co o tym sądzicie??? ENDURO sie smieje bo napisałeś 20 gidzin na godzine:] a z tego co wiem motorowerem nie mozna jezdzić po autostradzie bo motorower powinien jechać 45km/h:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ale jaką moc ma taka DR 125??? Skoro to 4T to chyba nie za dużą...Do dojezdzania do szkoly jest Ci niezbedna duza moc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 A kto powiedział że tym motocyklem bede jeździł tylko do szkoły? Troche radości chce mieć z tego sprzętu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Czlowieku to co ty chceesz w koncu kupic ?? DR i chcesz miec przyjemnosc z jazdy ?? nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 A kto powiedział że tym motocyklem bede jeździł tylko do szkoły? Troche radości chce mieć z tego sprzętu Stary ja nie wiem jak Ty sie mozesz zastanawiac miedzy lajtową 13konna Dr125 a 40 konnym hardenduro? Masz 11000zł na motor to kup sobie Ogara za 300zł, bo za 10700zł spokojnie znajdziesz exc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi