piotr7557 Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Dziś byłem u kumpla. Okazało się że zbiornik miał malutką dziurkę jak od igły i olej po prostu spływał po ramie nie zauważony a my myśleliśmy że to wyciek z simera od wałka zmiany biegów lub nieszczelność rezonansu ale mamy drania i wszystko już powinno być cacy. Aha mój kumpel nie kupił pegaso do śmigania na torze tylko do jazdy na codzień... [ Dopisane: 08-09-2005, 18:08 ]Mam jeszce pytanko czy to tak ma być ze w jednym amortyzatorze jest tylko sprężyna a w drugim tylko olej?? Mój friend własnie tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Dt125r wazy 10kg wiecej niz Wr250f20 kg :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Mam jeszce pytanko czy to tak ma być ze w jednym amortyzatorze jest tylko sprężyna a w drugim tylko olej?? Mój friend własnie tak ma... 8O co to za patent ??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 am jeszce pytanko czy to tak ma być ze w jednym amortyzatorze jest tylko sprężyna a w drugim tylko olej?? Mój friend własnie tak ma...Jak to dziala ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 w rowerach takie patenty produkują Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Mam jeszce pytanko czy to tak ma być ze w jednym amortyzatorze jest tylko sprężyna a w drugim tylko olej?? Mój friend własnie tak ma... Taki patent byl w EXC50ccm, jeden tłumi a drugi amortyzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 w rowerach takie patenty produkująNop ale z reguly w tanszych amortyzatorach.20 kg :]Miedzy 105kg a 115kg jest chyba 10kg roznicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Miedzy 105kg a 115kg jest chyba 10kg roznicyPokaz mi dt ktora wazy 115 kg !! bo na pewno nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_dt...dt_125_2003.php http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=21145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Do wr sie zgodze ale nie do dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 [ Dopisane: 08-09-2005' date=' 18:08[/i'] ]Mam jeszce pytanko czy to tak ma być ze w jednym amortyzatorze jest tylko sprężyna a w drugim tylko olej?? Mój friend własnie tak ma... To całkiem normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi