LAMASSU Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 cbr super na winklach,super na kole, super wygodna :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 gsxr - za ciezki jak n a600 hmmm, śmiem twierdzić, że bzdury pleciesz: R6 - Dry weight 163 kg,GIXER600 - Dry Weight: 161kg (354.9 lbs.), dane ze strony producenta, ja mam gixera '04, jeśli miałbym ci coś polecać, to właśnie taki moto, kup salonowy (jeśli masz więcej kasy) tyle że ubiegły rok - jak dobrze potargujesz dostaniesz 7 000 upustu, co do samej maszyny - sprzęt jest nieziemski, lekki, silny, szybki :) , zwinny, idealny na krótkie wypady, idzie na gumę jak marzenie, osobiście nie dostrzegam żadnych mankamentów, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Przypominam że w przyszłym roku wchodzi nowa R6 - 06 i wszystko jasne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 lobo34 powiedz mi czy gwarancje dostajesz na całe dwa lata czy okres który stał w salonie odejmuja..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ja bym Ci proponował na dobry początek junaka. Motor piekielny' date=' rwie na gume z 3 z gazu[/quote'] :-D :-D :-D noooo tego jeszcze nie było! ale to w końcu "motor piekielny" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 lobo34 powiedz mi czy gwarancje dostajesz na całe dwa lata czy okres który stał w salonie odejmuja..? datą rozpoczęcia gwarancji (w przyp. nowego moto) jest data zakupu, tak jest u mnie i tak jest w SUZUKI POLSKA, warto się pokusić o sprawdzenie tych przepisów w Kodeksie Cywilnym (jeżeli ktoś ma inne doświadczenia z dilerami), ale widzę, że tobie nowe moto się nie przyda :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 moto heh zawsze kazdy rodzaj i kazda ilośc sie przyda :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooBooDoo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 A moze pomysl o Thundercat'cie Yamaha YZF 600R, tez szescseta ale troszke od tych spokojniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi