Gość Serph Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Mam problem nie wiem czy jak kupie motor sportowy to dostane na siebie ubranie i buty dodam ze buty mam rozmiaru 48 i mam 198 cm wzrostu . Nie wiem czy istnieja takie rozmiarowki w srod motocyklowych kombinezonow powniewaz w polsce bardzo trudno dostac normalne ubranie na mnie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 wejdz na strony firm produkujacych ciuchy motocyklowe i znajdz tam rozmiarowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Zawsze mogą uszyć ci na zamówienie :P . PS. Nie wiem czy przy takim wzroście zmieścisz się na sportowy motocykl. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serph Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 juz siadalem na 2 i bylo dobrze na Hayabusie i na hondzie CBR 1000 czy jakosa tak:D No to jest nadzieja ze jestem przyszym motocyklista co prawda niektorzy sie smieja za podczas zmany biego bede takanóżka szoroal ziemie ale co tam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 http://www.psihubik.cz/ - firma robiąca kombinezony na zamówienie. W Polsce przedstawicielem jest firma Gdandy Duo (http://www.grandysduo.com.pl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 siema z polskich firm ubranie na zamówienie szyje TARBOR,jesli cie to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ostatnio na allegro były buty alpinestarsa rozmiar 50! Wiec z obuwiem nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serph Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 dzieki za pomoc i prosze podajcie jeszcze wiecej firm ktore robia ciuchy na zamowienie i czy mozecie mi doradzic czy warto kupowac yamahe R1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 R1 z tego co wiem jest niska i dość mała w porównaniu do konkurencji; na taki wzrost to moim zdaniem, duże enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 dzieki za pomoc i prosze podajcie jeszcze wiecej firm ktore robia ciuchy na zamowienie i czy mozecie mi doradzic czy warto kupowac yamahe R1? w wieku 17 lat ?? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Witam.Rozmiarówke Hein Gericke masz u mnie na stronie. Jak jestes wysoki i szczuply to beda problemy. Ja mam 194 i jezdze SRAD'em a na R1 jak wsiadlem to był ogólny smiech bo wyglądałem "dziwnie":) Odrazdzam R1 ze względu na wzrost no i na wiek:) Jakbyś chciał coś z Gericke to mozesz dac znac.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serph Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 tojestem wysoki i masywny nie chuderlak enduro quady itp. za bardzo mnie nie interesuja a o R1 tak spytalem bo ktos mi mowil ze dobry motor . osobiscie chcial bym chopera lub scigacza ale ze wzgledu na to ze chopery sa bardzo drogie to scigcz zostaje doradzcie jakiego kupic najlepiej jesli mial bym kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 nie no rzeczywiscie 60000 za tysiaca to grosze :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi