eloelo Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Witam.Prosze sie nie sugerowac wiekiem, poniewaz zakladam ten temat w imieniu mojego taty...Tak wiec chodzi mi o motocykl Suzuki Intruder C800...Prosze was o opinie czy warto kupic ten motor czy nie...Czy są moze lepsze w tej klasie ?No i czy silnik jest awaryjny...Generalnie chodzi mi o wszytko o tym motocyklu...Chodzi mi tu o ten najnowszy model 2005 :)Z gory dziekuje za wiele odpowiedzi i pozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 ja powiem, ze TAKale co tam baba moze wiedzieć :) a poza tym był juz ten temat na forum - poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 silnik zdecydowanie MAŁO awaryjny i TRWAŁY , POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Dobre - nic tylko drobne wyciągać i brać. :evil: Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Dobre - nic tylko drobne wyciągać i braćAle nie jest to za mala pojemnosc ?? ZEby np. pojechac z warszawy na mazury ??Bo moze jakiegos 1100 - 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Za jakiś czas gdy się ojciec przyzwyczai do mocy silnika to stwierdzi pewnie, że za mała pojemność.Ale wcale tak być nie musi – wszystko zależy od temperamentu właściciela.Silnik to konstrukcja dość solidna produkowana od wielu lat (chyba będzie koło17)Nowa wersja jest wyposażona we wtrysk paliwa – tym sposobem wyeliminowano najczęstszą przypadłość tych silników a mianowicie bardzo dużą wrażliwość na ustawienie i synchronizacje gaźników.Co do prędkości przelotowych to nie są oszałamiające, ale w 100% wystarczające Konkurencja?Shadow 750, VN800Classic (najmocniejszy) – prędkości te same (katalogowo)Ja bym brał Kawe 800 jeśli chodzi o ten przedział, ale to jest tylko moje zdanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 No wlasnie moj tata w tej klasie wszystkie oblukał i juz nawet dragstara 650 mial :evil: Ale one sa na gaznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 gaźnik też ma swój urok;)Ja jakoś nie przepadam za wtryskiem paliwa choć niewątpliwie zwiększa niezawodność itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Shadow 750' date=' VN800Classic (najmocniejszy) – prędkości te same (katalogowo) Ja bym brał Kawe 800 [/quote'] JA brałbym M800 bez zadnego zastanawiania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Powiem tak: miałem jeszcze dwa tygodnie temu ten sam problem. Podejrzewam, że wiekowo jesteśmy porównywalni z Twoim ojcem. Po długich zastanawianiach mój wybór padł na Drag Stara 1100. Nie wiem jakie doświadczenie w ujeżdżaniu ma potencjalny nabywca Intrudera, ale podejrzewam, że za parę miesięcy( wiosną ?) będzie się rozglądał za większym silnikiem. To jedyny powód, dla którego nie zdecydowałem się właśnie na model o który pytasz. Poza tym nie widzę minusów motocykla , o który pytasz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No tata jest troche starszy od "pana" prot'a ale troche jezdzil na drag star 650 ( malo ) i nie jest pewien czy brac takiego wlasnie intrudera 800 czy moze, np. Drag Stara 1100...NO ale do wiosny duzo jeszcze czasu :) tata dopiero zdjal gips z ręki i na pewno w tym sezonie nie bedize jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi