Skocz do zawartości

Dobre to czy nie ?!?!

eloelo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Prosze sie nie sugerowac wiekiem, poniewaz zakladam ten temat w imieniu mojego taty...

Tak wiec chodzi mi o motocykl Suzuki Intruder C800...

Prosze was o opinie czy warto kupic ten motor czy nie...

Czy są moze lepsze w tej klasie ?

No i czy silnik jest awaryjny...

Generalnie chodzi mi o wszytko o tym motocyklu...

Chodzi mi tu o ten najnowszy model 2005 :)

Z gory dziekuje za wiele odpowiedzi i pozdrawiam

Bartek

Za jakiś czas gdy się ojciec przyzwyczai do mocy silnika to stwierdzi pewnie, że za mała pojemność.

Ale wcale tak być nie musi – wszystko zależy od temperamentu właściciela.

Silnik to konstrukcja dość solidna produkowana od wielu lat (chyba będzie koło17)

Nowa wersja jest wyposażona we wtrysk paliwa – tym sposobem wyeliminowano najczęstszą przypadłość tych silników a mianowicie bardzo dużą wrażliwość na ustawienie i synchronizacje gaźników.

Co do prędkości przelotowych to nie są oszałamiające, ale w 100% wystarczające

Konkurencja?

Shadow 750, VN800Classic (najmocniejszy) – prędkości te same (katalogowo)

Ja bym brał Kawe 800 jeśli chodzi o ten przedział, ale to jest tylko moje zdanie

Pozdrawiam

Powiem tak: miałem jeszcze dwa tygodnie temu ten sam problem. Podejrzewam, że wiekowo jesteśmy porównywalni z Twoim ojcem. Po długich zastanawianiach mój wybór padł na Drag Stara 1100. Nie wiem jakie doświadczenie w ujeżdżaniu ma potencjalny nabywca Intrudera, ale podejrzewam, że za parę miesięcy( wiosną ?) będzie się rozglądał za większym silnikiem. To jedyny powód, dla którego nie zdecydowałem się właśnie na model o który pytasz. Poza tym nie widzę minusów motocykla , o który pytasz. Pozdrawiam

No tata jest troche starszy od "pana" prot'a ale troche jezdzil na drag star 650 ( malo ) i nie jest pewien czy brac takiego wlasnie intrudera 800 czy moze, np. Drag Stara 1100...

NO ale do wiosny duzo jeszcze czasu :) tata dopiero zdjal gips z ręki i na pewno w tym sezonie nie bedize jezdzil