toowdie Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Dostałem do złożenia silnik od CB400 w proszku. Jakiś schemat, złożeniówka by się zdała. Z góry dzięki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 mam servisówkę, ale to ponad 60MB, jak masz jakies propozycję, to śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 przeslijcie sobie ja via SKYPE, uzyskuje calkiem zadowalajace transfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Może przez gg?? - też możnaa co do Skype to niem sprawy - tylko nie pogadam bo mi pies kabel od słuchawek pogryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 może być gg, a co do Skype to niem sprawy - tylko nie pogadam bo mi pies kabel od słuchawek pogryzł pies którego miałem nie wpadł na to by kable gryść, ale mój domorosły elektronik - Ketchup Junior - zmodernizował tak zestaw słuchawkowy że się juz nawet na zupę nie nadaje, więc skypa wygumowałem z kompa :P zatem niech bdzie gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojotkurier Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ty toowdi ale jak a cebulka to jest cb 400n czy f bo roznica raptem dwoch garow? do cebulek czterogarowych to jest taka stronka honda 4fan czy tez cos w ten desen a jesli chodzi o cebulke dwugarowa czyli ,,n..to moze katalog czesci bym znalazl wiec sprecyzuj ja poszujkuje jakis serwisowek do aprili sr 50 jak by ktos cos wiedzial pozdrawiam [ Dopisane: 20-09-2005, 21:45 ]http://www.wemoto.com/library/honda-cb400s...iche/index.html a to jest link do katalogu czesci hondy cb 400n czyli tej dwogarowej powodzenia zycze ,jak bedziesz mial jakis problem to pisz w tym samym temacie pomoge jak bede potrafil a znam ten sprzet dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 jak cos to mam serwisowke po niemiecku do tego moto.55zl za xero.wysylka w ciagu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 tej dwogarowej powodzenia zycze ,jak bedziesz mial jakis problem to pisz w tym samym temacie pomoge jak bede potrafil a znam ten sprzet dobrze pozdrawiam Dzięki, dostałem silnik w kompletnej rozsypce, ale to co Ketchup dał jest całkiem niezłe. Pozdrawiam jak cos to mam serwisowke po niemiecku do tego moto.55zl za xero.wysylka w ciagu dnia My tu generalnie za free wymieniamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi