xkarlx Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 czesc jezdzi ktos w tych okolicach jakims slabszym sprzeem typu DT albo senda itp jak tak to mozna by sie umowic niedawno kupilem motorek i smutno tak samemu jezdzic dajcie znac jak ktos jest z tych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwin Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 mam rxa 50 jestem z bialoleki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Białołęka z tej strony także niedaleko. Nie jeżdze 50 ani 80 ale pośmigać razem można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 ano mozna ale ostatnio jezdzilem z czlowiekiem na ktm 525 exc i sie pogubilismy bo nienadazalem ale czemu nie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Może przyjedziecie do mnie do Socho, wezme swojego RX 50 i pośmigamy po torze? Będzie super jazda "potężnych" wyczynów :-D . Może byśmy nakręcili jakiś film o naszych "potworach" na kołach ? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Może dzisiaj polatamy, ja mam wolne :mrgreen: Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ja gnije cały dzień w robocie, jak do domu wróce pewnie już ciemno będzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwin Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 To moze browara w szuwarku? Mozna i po ciemku hiehie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi