trzyper1 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 witam na stanie mam wierterkę jakiś bazar ale nie oto chodzi . chodzi mi oto aby jako tako wypolerować pare dupereli np uchfyt silnika z ramą mam wiertarke słyszałem że podobno poleruje się filcem i pasto polerską skąd to mam wziąć ile to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Tak poleruje sie glowica z filcem, male elementy wiertarka wieksze lepiej zalozyc tarcze polerska na szlifierke i idzie moment. Wazne sa wysokie obroty. Sa pasty o roznej granulacji, daje to efekt od polysku do lustra. Kupic mozna w dobrych sklepach mechanicznych , w specjalistycznych dla lakiernikow, lub na ....allegro.Mozesz tez sprobowac z pasta do ....zebow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 hmm.... chcesz polerowac uchwyt silnika z ramą? ale przeciez to jest ze stali, a ze stalą mozesz miec problem :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 hmm.... chcesz polerowac uchwyt silnika z ramą? ale przeciez to jest ze stali' date=' a ze stalą mozesz miec problem Pozdrawiam[/quote'] Genialni konstruktorzy Mz zrobili uchwyty silnika z balszek aluminjowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 co do polerki to skontaktuj sie z ViperPL z naszego forum- on jest alfą i omegą jeśli chodzi o polerowanie etek :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Albo wejdz na forum Mz i poczytaj posty Krzycha :P Skarbnica wiedzy. Oto link - http://www.mz-club.xn.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper1 Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 wielkie dzięki bazaruwa i filc dały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi