Gość thing Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 nice bike :)świetna maszynka, gratulacje z zakupu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 wow 8O moto wyglada jak z salonu, super maszynka.Ja bym tylko odkręcił ten długi plastik pod tablicą a zostawił tylko ten kawałek gdzie jest balica (nooo... wiecie o co biega :mrgreen: )pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinak Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 bardzo ładny! Gratuluje!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 3 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 dzięki, mnie też sie podoba...coraz bardziej ;) dziwne ale od kupna miał problemy z paleniem i zwiększsaniem obrotów, nawet po przejechaniu 400km...przedwczoraj zrobiłem 30km i wsyztko jakby ustało, pali od razu, zwiększa obroty na ssaaniu szybko, nie wiem co sie stało ale wyzdrowiał :D Pozdrawam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Gratulacje 8) czemu wszystcy się chwalą a ja jeszcze nie :?: ;) dobra nadejdzie ten dzień kiedy i ja pochwalę się maszynką. :) mam nadzieje ,że niedługo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzak Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Spoko maszynka :P Ja niedawno tez zakupilem Yamszke XJ 600N, i co do odpalania na zimnym to musisz jej dac troche czasu jak sie zagrzeje. Lub odpalic i po chwili zaczac jechac ale delikatnie dopuki lekko sie nie zagrzeje i wtedy mozesz sadzic:D. Bo na zimnym i tak Ci nie wejdzie na obroty. A co do osiagania pełnych obrotow to moze gazniki sa do regulacji...( u mnie był taki objaw ze nie jechal tyle ile powinien) Moze masz zatkany filterek paliwa - sprawdz to i wymien. Pozdro i udanego smigania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Sytuacja sie poprawila z paleniem i juz szybciej wchodzi na obroty na ssaniu.W tym sezonie jescze przejezdzę bo chyba nic zlego sie nie dzieje,ladnie przyspiesza etc. ale na poczatku przyszlego sezonu oddam do serwisu yamahy i niech szukaja niedociągnięć :P ... kolega tez twierdził że gażniki były przyczyną tego marnego palenia, zobaczymy :PRównież życze milego śmigania,Xj600 s,n rządzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi