vpower Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Mam pytanko - czy ktoś może się wybiera na ten zlot. Ja na 95% jestem zdecydowany. Mam wobec tego pytanie dla tych co już tam byli - co trzeba na 100% zabrać i na co zwrócić uwagę na miejscu. Każda rada bedzie dobra.Pozdrawiam Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Garść Euro geldów i można jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 na mojoej stronce www.haryb.prv.pl zdjecia z tego zlociku 2 lata temu Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja niestety tą zabawe muszę przełożyć na kolejny sezon :P. Nocleg kosztuje ok 12 euro za noc na kampingu, na obiadki i takie tam warto podskoczyć na Słowenie (lepsze żarcie i tańsze) Kask i trzeźwość to można pośmigac testowymi hd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ja dodam coś od siebie bo tez kilka razy byłem na Faak am See. W tym roku już nie pojadę (bo wczoraj wróciłem ze zlotu Intrudera w Niemczech i jestem pusty jak beben Rolling Stones-ów :evil: ). Zabrać trzeba namiot i dobry ciepły spiwór (noce bywają bardzo zimne). No chyba, ze masz zarezerwowane miejsce w hotelu (małe szanse bo podobno w promieniu 50 km cięzko cokolwiek znaleźć). Na kempingu Gruber urzęduje Dakota (Polak mieszkający na stałe w Austrii). Zatrzymuje się tam sporo Polaków. Ceny mniej więcej jak podał Siwy.Po piwko sugeruję udać się do supermarketu. Koniecznie pojeździć testowymi H-D i Buellem (150km/h po terenie zabudowanym wyprzedzanie na 3-ciego i mimo wszystko cięzko utrzymać się za prowadzącym :twisted: - a do tego ładne krajobrazy). Nie ździw się też jak ktoś bedzie sie wyśmiewał z Twojej Hondy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Nie ździw się też jak ktoś bedzie sie wyśmiewał z Twojej Hondy... :-D :-) :lol: :mrgreen: Ten punkt opisu mnie naprawdę ujął :mrgreen: Ja sie tam juz wybieram 3 lata i w tym roku jak zwykle odpuszczam. Wole dokonczyc to co robie w garazu a na reszte juz nima kasy... zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Witam,dzięki za rady. Byłem, zobaczyłem i powiem tak: było zajefajnie. :) Niekończąca się parada oraz ten grzmot - uff - to trzeba zobaczyć. Pogoda była spoko - w piątek nas trochę zmoczyło. Spałem u Dakoty. 12,50 Eur za nocleg. Jak wszystko dobrze się potoczy to za rok znów będę. Z Hondy się nie nabijali a jak kumpel VTX gumę spalił to od potem już nas rozpoznawali :D . Coż - kosztowało go to spalenie 20 EUR u glin ale nawet nie narzekał zbytnio :) . Pozdrawiam.P.S.Chyba zachorowałem na HD. :( Choć z drugiej strony najpierw przyczepkę trzeba. :P Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Wszystko fajnie tylko gdzie są zdjęcia :?: :) Koles dostał mandat? Niby widziałem, że policja zatrzymuje palacych gumę ale za wykroczenia drogowe nigdy nie byłem tam scigany. Nawet za jazdę pod prąd i wyprzedzanie na 2 ciągłych (raz nawet mnie zatrzymali ale skończyło się na upomnieniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Spoko - zdjecia będą - jak tylko wybiore te cenzuralne. :D Co do mandatu - w tym roku podobno trochę bardziej tępili. Nie mam porównania z rokiem poprzednim bo byłem pierwszy raz ale podobno tak było. Nawet poza Faak sciągali na bok. Racja - wszyscy tam zapieprzali ale od czasu do czasu jakiegoś łapali - akurat miał pecha. Ale podobno dzielili równo - po 20 Eur (nie on jeden dostał :) ).Jedyne czego żałuję, że to nie ja wygrałem tego Harusa, który był losowany. Naprawdę odjazdowy sprzęt.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi