skilos Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Gratulacje , wrzuć fotki ;) Pozdrawiam Arek :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 W tygodniu coś pstryknę i się pochwalę ;) Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Kumpel nabył w zeszłym sezonie i bardzo sobie chwali 800XC. Zatem - będzie Pan zadowolony :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiniuFF Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W gronie znajomych mam trzy Tigery 800, każdy chwali pod niebiosa. ;-)Przy okazji sprawdź w serwisie czy nie załapuje się twój egzemplarz na akcję serwisową, jak dobrze pamiętam roczniki 2012 miały jakąś akcję....będzie Pan zadowolony ;-) Cytuj --->Suzuki SV 650-->Yamaha FZ1s--Triumph Speed Triple 1050 --> Yamaha MT 09http://www.trasser.pl/ aplikacja mobilna http://szkoleniemotocyklowe.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W gronie znajomych mam trzy Tigery 800, każdy chwali pod niebiosa. ;-)Przy okazji sprawdź w serwisie czy nie załapuje się twój egzemplarz na akcję serwisową, jak dobrze pamiętam roczniki 2012 miały jakąś akcję....będzie Pan zadowolony ;-)Mój tygrysek jest z 2013, wersja szosowa.Mam nadzieję, że będę :biggrin:Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harii Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Krzysiek , byłem wczoraj u ciebie , chciałem obejrzeć twoje nowe sprzęcicho , ale minelismy sie gdzies po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 /Lepiej późno niż wcale :)Tak wygląda mój tygrys.Jeszcze jedno pytanie, kupiłem oryginalne handbary (same plastiki), czy ktoś mógłby mi pokazać jak wygląda ich mocowanie przy klamkach hamulca i sprzęgła?PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pikny ale " zboczku " by wyglądał lepiej ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Niestety to jest jedyne zdjęcie jakie mam :)A w temacie handbarów ktoś mi pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFFik Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Poradziłeś sobie z montażem?Mogę zrobić Ci zdjęcia jak wrócę do domu... zdroofka,braFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jeszcze nie zamontowałem, za zdjęcie byłbym wdzięczny.Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Cześć, po półrocznej przerwie od moto (i po wcześniejszej przesiadce z gixxera 3/4 na supermoto drz) wrócilem do gry dosiadając Triumpha Street Triple'a W.Narazie jestem na etapie docierania, ale funu bardzo dużo.Tak więc witam (ponownie) triumphatorów ;) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiniuFF Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dobry wybór;-) ..a to "W" to literówka? Czy miało być "R"? Cytuj --->Suzuki SV 650-->Yamaha FZ1s--Triumph Speed Triple 1050 --> Yamaha MT 09http://www.trasser.pl/ aplikacja mobilna http://szkoleniemotocyklowe.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Literówka, oczywiście chodzi o R - zrobię edit ;) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiop2oo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Odświeżę temat, od października śmigam GT-kiem 1050 z 2011 roku. Cytuj www.mkmotocykle.pl www.podkarpackie2oo.pl Motocykle: VFR800 FI RC46 & Triumph Sprint GT 1050 Czesio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi