Ario Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Czyli nalezy spodziewac sie tropikalnych deszczy :crossy: Wlasnie wstalem i jest slonce. Jak sie utrzyma do popoludnia to moze posmigamy ? dzisiaj ja odpadam, mam dużo roboty w chacie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Irek mam nadzieje, ze wszystko sie szybko wyjasni i bedzie dobrze z oczkiem. Ja w ciagu tygodnia tez bylabym chetna na pojezdzenie, bo weekend mi odpada. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ja na weekend proponuję jakąś traskę... może Leszno->Sława->Sulechów->Krosno Odrz.->ZG->Nowa Sól->Głogów->Leszno. jazdy na niecałe 4h z postojami. nie wiem tylko który dzień lepszy, sobota czy niedziela... mi na chwilę obecną lepiej pasuje sobota do godziny 16:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja w sobotę po południu jadę na wakacje do Polanicy Zdrój, ale do południa chętnie polatam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 a taka trasa byłaby dla Ciebie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Kurde wczoraj juz bylo fajnie a dzisiaj znowu pada :crossy: Ario mam nadzieje ze twoja prognoza na weekend sie sprawdzi :icon_razz: Mnie taka traska na sobote pasuje jak najbardziej :) Wiec jezeli Ario masz czas do 16 to najlepiej sie zebrac o 11 kolo mcshita jak zwykle. Co reszta na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Kurde wczoraj juz bylo fajnie a dzisiaj znowu pada :evil: Ario mam nadzieje ze twoja prognoza na weekend sie sprawdzi :clap: Mnie taka traska na sobote pasuje jak najbardziej :icon_mrgreen: Wiec jezeli Ario masz czas do 16 to najlepiej sie zebrac o 11 kolo mcshita jak zwykle. Co reszta na to? :crossy: :lalag: :lalag: :lalag: @Witas jakby co to Pale się pomylił i tak naprawdę chce się spotkać o 10:00 !!! (Pale my będziemy o 11:00... czyli tak jak Witas ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 nie musicie sie o mnie martwic bo w sobote do 16 bede we wroclawiu, wiec nie popsuje wam wyjazdu moim spoznianiem sie :crossy: pozatym ja sie bardzo zadko spozniam, a ostatnio musialem poskladac motor ... :clap:Tak wiec jesli byscie cos planowali to ja jedynie w neidziele bym mogl pojezdzic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witas znowu utrudniasz :notworthy: Jakby co to niedziela mi tez pasuje. A Irek, Pierun i inni jestescie chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam Was Leszczyniacy! Czy na tym forum udzielają się wyłącznie posiadacze większych maszynek, czy też są osoby które poruszają się 50-tkami i mniejszymi pojemnościami :buttrock: , chętnie nawiążę kontakt z innymi posiadaczami jednośladów, którzy chcieliby ewentualnie wstąpić w szeregi naszej małej "sekty" :) www.speedbusters.za.pl Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 W naszej ekipie jezdza same "duze" sprzety :) Ale wypowiadal sie tu kiedys wlasciciel skutera ktorego raz okazje mielismy spotkac:Link do profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 W naszej ekipie jezdza same "duze" sprzety ;) Ale wypowiadal sie tu kiedys wlasciciel skutera ktorego raz okazje mielismy spotkac:Link do profilu Aaaa rozumie, napisałem tego posta bo wiadomo 75 stron się nie chce przeglądać wszystkich a nóż może ktoś się tu pojawi :) PaleSatan a ty czasem tym Thundercat'em nie jeździsz takim żółtym, bo czasem takiego widać na MC :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To nie moj Tcat. Moj jest aktulanie czerowno-srebrno-czarny :icon_razz:ale tez sie pojawiam czasami kolo MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Chciałem tylko powiedzieć że się piszę na sobotnie latanie, trasa super :) W ZG też mają fajne ronda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 true! obwodnica jest nimi usiana, z 5 chyba jest. możemy tradycyjnie zajechać w ZG na McD :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi