B3stia Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 nie było mnie, na kaczych z reszta lansowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A widzisz B3stia o musiał być ktoś podobny do was.Jak w ogóle wypadł wasz wyjazd wczorajszy , ja niestety nie mogłem jechać, ale za to po południu polatałem po Boszkowie i okolicach z kolesiem z Rawicza, też było fajnie po 23:00 byłem w domku, trochę robaki i ćmy przeszkadzały w drodze powrotnej , ale ogólnie było ok.Fajnie się jedzie po tej nowej drodze do Włoszakowic :icon_mrgreen:Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 No bo cross to fajna sprawa:) fajnie sie oglada, zdjecia zapodam pozniej z crossika :evil: Bedzie trzeba sledzic, keidy znowu taka imprezka bedzie. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A tak w ogóle to jutro jade za Poznań do takiej miejscowości Kobylniki na badania oka, coś mi się stało z dwa tygodnie temu i z dnia na dzień zacząłem słabo widzieć na prawe oko,no nic jutro jadę do tej kliniki na jakieś rezonans i jeszcze coś tam, oby wszystko było ok, wczoraj w dzień jeszcze szło jechać, ale jak w nocy wracałem z Boszkowa to już kiepsko widziałem. Pozdro i trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A co sobie zrobiles w to oko? Czy to tak samo z siebie? Kto ma czas wolny zeby pojezdzic w tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Irek mam nadzieje ze bedzie dobrze, trzeba byc dobrej mysli! :flesje:Ja moge w tym tyg jeszcze troche pojezdzic, mam nadzieje tylko, ze bedzie ladna pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 w tygodniu to jeszcze ja, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ja mogę pośmigać, jak tylko kurrrrrr.... przestanie padać i trochę słońca wyjdzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja je*ie juz myslalem ze bedzie pogoda w miare a tu lac zaczelo ;) Czemu jak mam wolne ? A na pytanie kiedy to jak bedzie mozna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Pogoda ma być do końca tygodnia do bani.Byłem na tych badaniach i nic konkretnego mi nie powiedzieli, muszę jechać na jeszcze jakieś inne badania, zobaczymy.A ostrość straciłem tak od razu, wieczorem ok, a rano rozmazany obraz przez prawe oko, no ale jestem dobrej myśli, musi być dobrze, mogę nawet nosić okulary i w nich jeździć, oby dobrze widzieć trase :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navi24 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Cześć Irek ! Pozdrowienia z Torunia. Mam nadzieję , że z tym okiem wszystko będzie dobrze , mam kumpla który ma podobny problem , ale nie pogarsza mu się od dawna . Trzeba twardym byś nie miętkim. Mnie za to dopadł reumatyzm i stawy mnie bolą , ale spoko. Ps. Oczko wypadło temu misiu!" Miś'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Navi24 spokojnie , damy rade , dla mnie większym zmartwieniem jest pogoda, ale podobno od przyszłego tygodnia ma być extra, w koncu polatamy sobie :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 dzisiaj rano tvn24 podawał, że sobota i niedziela minimum +30 u nas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 dzisiaj rano tvn24 podawał, że sobota i niedziela minimum +30 u nas :D Czyli nalezy spodziewac sie tropikalnych deszczy :P Wlasnie wstalem i jest slonce. Jak sie utrzyma do popoludnia to moze posmigamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 dzisiaj rano tvn24 podawał, że sobota i niedziela minimum +30 u nas co za dużo to też niezdrowo ... w taki upał też sie przyjemnie nie jezdzi , bynajmniej mi (w Ret Bike heh) :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi