PaleSatan Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Czyli Bestia w piatek robisz impre rowniez dla motocyklistow z forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 że tak sie zapytam: jedziecie na Woodstock ??? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Na woodstock mam plany jechac ale nie wiem ile jeszcze ludzi tu z grona leszczynskiego sie wybiera a samemu nie chce mi sie za bardzo jechac wiec jak narazie to jest niewiadoma :icon_razz: To kto sie rusza w niedziele na motocross? Ja jestem chetny czyli jade :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja na motocross jade..pisac sie pisac. Ja lece na 100%!!!!!!!!!!!!!! W ogole motocross bedzie opanowany przez rodzine Adamczakow....no, moze nie do konca:P:P W kazdym razie moj brat bedzie jechal moto:). Na poczatku mial jechac moim, tata swoim....a ja mialam szukac wsrod was jazdy jako pasazer:) No coz...brat nie mam moto a lubi tez sobie pojezdzic, wiec tak mu powiedzialam. Ale spoko..dzisiaj wyszlo wszystko inaczej....tata nie bedzie lecial moto, tylko Uazem ze znajomym (jego samochod) bedzie jechal..z mama i Tymkiem (bratankiem). A Adam (brat) wezmie Intruza taty i z bratowa beda na nim jechac,ja sowim..wiec z wszystkimi chetnymi spotkamy sie w Lesznie:D:D z bratem to bede mogla szalec :flesje: A siora z Ania i blizniakami (kto byl na crosie poprzednio to wie o kim mowa:) ) dojada samochodem. Wiec jak widzicie, ja jade na 100% z cal;a swoja rodzinka, hehehe. P.S. Dzisiaj sama sie wzielam za zmiane zimmeringa :banghead: Mialam male problemy z odkrecaniem srub - w przypadku niektorych tata mi pomagal...a jutro ciag dalszy:) Pozdrawiam cieplo Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Bestia to dzisiaj jest dzien urodzin? Jak tak to wszystkiego najlepszego.... i mow kiedy opijamy :P Beti mam nadzieje ze motor bedzie sprawny na niedziele :) I wogole piszcie kto jedzie bo jakas cisza jest? 600 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) Kiedy jest ten motocross ? w niedziele, jak pogoda będzie good to przejadę się , kiedy i gdzie zbiórka ? A teraz kilka zdjęć z Boszkowa ;) http://rapidshare.com/files/41366991/Boszk...6_2007.zip.html B3stia dobre i to co ? ;) Pozdro. Edytowane 6 Lipca 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Co tak ucichlo...skoro nikt nie posze, to ja postanawiam:)Kto jedzie jutro na kacze dpoly to o 10.30 pod McDonaldem..chyba dobra godzina...moj tata ze znajomymi wyjezdza juz o 10 z Wilkowic..ale my nie musimys ie chyba tak spieszyc:) Wiecie, ze on zawsze godzine wczesniej musi wszedzie byc :biggrin:Pasuje wszystkim chetnym????????????????? Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja, Asmo i Witas jutro sie stawiamy na mc shicie.O ktorej musimy byc na kaczych dolach zeby nas wpuscili do srodka?Ja mysle ze do 11 bedziemy na mc shicie ( oczywiscie jak Witas sie nie spozni :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ja jutro odpadam :icon_question:gazniki przelozone wszystko zapowiada sie super, ale narazie jest tragedia :D nie da sie tak jezdzic, jutro przeloze spowrotem stare gazniki i za tydzien jak asmo wroci mam nadzieje bedziemy nowe gazniki dopracowywac.Na chwile obecna mam moto nie sprawne bo jest za uboga mieszanka i jeden gaznik mocno cieknie :DMlego festynu jutro :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 cholepa asmo mnie w błąd wprowadził mowił ze coś tam popołudniu :|a tu dopiero wstałem . Zaraz bede po ludziach dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 No ja juz sie szykuje na 11 i niebawem bede :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) a wlasciwie do ktorej planujecie tam byc?bo moze przyjedziemy kolo poludnia samochodem? :biggrin: dobra wiem ze to wlasciwie glupie pytanie bylo bo juz wszyscy pojechali, ale za to mam posta wiecej :biggrin:to sprobuje sie do kogos dodzwonic :banghead: Edytowane 8 Lipca 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hahaha poślizg z tym postem faktycznie niezły :icon_question: kurcze spodobały mi się te chopki na torach crosowych :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie ma co Bestia trzeba Ci przyznac ze wykazales sie wytrwaloscia i determinacja w podnoszeniu transalpa :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 B3estia byłeś może dzisiaj w Boszkowie, bo coś mi się wydaje, że mijałem ciebie z żoną, ale moge się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi