Beti Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Kurcze...ja go nie zpaisalam;/ jak mogly te posty wyleciec..no coz..wieczorem zapodam jeszcze raz, teraz musze uciekac. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Pierun liny dawej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 http://pierun.pl/~pierun/motorsy/proszem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Pozdro dla Agnieszki. Dzięki, ona rownież pozdrawia Ciebie i całe ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Po pierwsze: B3stia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :icon_rolleyes: Zdrowka i zawszec pełnego baku. Rozpisywac sie nie bede, bo wiadomo, ze zyczy sie wszystkiego co najlepsze:) Po drugie: link do zdjec z grilla, i reszta co miala aparaty tez niech daje:) http://rapidshare.com/files/40478156/Okupa...322_ki.rar.html Po trzecie: informuje o kilku imprezach co sa organizowane w ciagu najblizszych weekendow. W niedziele o 12 sa zawody we Wschowie, dokladne szczegoly na stronie www.zmotoryzowana.wschowa.com.pl, sa to zawody o puchar burmistrza gminy, czy cosik takiego - mam nadzieje, ze sie nie pomylilam, jutro jakby co poprawie adres, bo tata Mirek ma wizytowke. I to jest to spotkanie motocyklistow we Wschowie na Kaczych Dolach, co ten facet gadal z tata Mirkiem o tym jak bylismy na zawodach tam. Wiec bedziemy mogli wjechac do srodka motocyklami, pod tym tynelem, a nie na parkingu, ale pod brama trzeba byc o 11.30. Szczegoly dogadamy pozniej z chetnymi co pojada :crossy: :wink: Mam nadzieje, ze wszyscy beda chetni :wink: Kolejna impreza bedzie 21/22 lipca. Są to Dni Bojanowa. Cos podobnego moj tata organizowal rok temu na Dni Bojanowa, tzn. kto chce przyjezda motocyklem. W zeszlym roku troche ich bylo. Ale z okazji Dni Bojanowa prawdodpodobnie bedzie miedzy innymi noc kabaretowa w amfiteatrze :icon_evil: Wiec zapowiada sie fajnie. Ja z racji iz wspomagam tate w takich posmylach oglaszam to tutaj, zebyscie rezerwowali wyzej wspomniany weekend:)Z noclegiem to nie bedzie problemu...skoro sie zmiescilismy u Konika na dzialce, to u mnie napewno kazdy znajdzie miejsce do spania (jesli bedzie chial zostac), jedynie co to spiworki bedzie trza przywiezc ze soba. Po czwarte: Grill, ktory chcialm u mnie robic za dwa tygodnie odpada. Przyjezdza rodzinka i nie wypada mi, abym organizowala cos dal siebie, bo to z racji jeszcze juz wtedy bedzie zaleglych imienin mamy. Wiec grill zostaje przeniesiony na termin pozniejszy. No to sie rozpisalam, ale chyba o niczym nie zapomnialam Aaaaaaaaaaa, Witas, Ario...co wy robiliscie na tym zdjeciu?? Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 co my robiliśmy? "tjuning" bandziora ! :lalag: dzisiaj jadę do chaty zobaczyć co z moją elektryką... @Asmo Witas mówił, że w sobotę robicie gaźniki, mogę podjechać na "kopanie" mojego motocykla? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja myślę, że jeszcze warte uwagi może być to: http://forum.motocyklistow.pl/I-zlot-motoc...icy-t75494.htmlChyba się wybiorę, bo zapowiada się ciekawie, a i daleko nie jest, no i tanio ;) Tylko termin dziwny, bo środa (pojutrze :bigrazz:) ale w końcu są wakacje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 hmm moze faktycznie to nie asmodana wina ze posty wcielo, bo cale forum padalo... tylko tak sie w czasie zbieglo i mi sie skojarzylo :clap: @Betizdjecie uwiecznia jak z Ario tuningujemy tablice rejestracyjna bandziora :clap: A przy okazji jak dojechalem do wrocka, to poprawilem ta zawila konstrukcje i teraz dziala duzo lepiej, a przynajmniej nie podwija sie pod kolo ;) @Asmoodezwij sie czy w weekend bedziesz mial dla nas czas? Ja wlasciwie przeloze sobie gazniki w wiekszosci samemu, tylko pozniej bez Ciebie nie dam rady ich wyregulowac... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja myślę, że jeszcze warte uwagi może być to: http://forum.motocyklistow.pl/I-zlot-motoc...icy-t75494.htmlChyba się wybiorę, bo zapowiada się ciekawie, a i daleko nie jest, no i tanio :D Tylko termin dziwny, bo środa (pojutrze :clap:) ale w końcu są wakacje ;)4-5 sierpnia więc nie środa :clap: ja niestety pasuję, bo wyjeżdżam na weekend 4-5... :clap:. umawiamy się już wstępnie na następny weekend? ja sugeruję bardziej niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No to się fajnie bawiliście, ja też miałem troszkę wesołego latania :biggrin: , ale wszystko wyszło dobrze.Pozdro i do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ok to ja dzisiaj zaczalem wakacje po zdanym egzaminie. Ale wakacje tylko do wrzesnia wiadomo czemu ;) Niby moge jezdzic kiedy chce ale do piatku odpada bo mi Asmo zdarzyl podpieprzyc motor do poznania. Ale przynajmniej przejdzie serwis hehe. A ten zlot w opalenicy to to jest w czasie woodstocku wiec trudno mi powiedzic gdzie sie wybiore (chociaz w ramach zlotu jest jakis rajd w nocy, ciekawe czy tak samo jak byl rajd zgnitej pyry)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 4-5 sierpnia więc nie środa :bigrazz:No właśnie, tego nie zauważyłem... I myślałem że to w lipcu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 @ Witas, ArioAsmo tera nie ma netu w poznaniu wiec jak chcecie sie umowic to dzwonic na komore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 haha dzieki , w sumie to nie mam 1 lipca urodzin tylko 5 dni później. Nie chciałem ot tak wypisywać daty urodzin :icon_razz: ale jak dogłębnie sprawdzony profil :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 to za dwa dni zlozymy Ci zyczenia :(a profilu nie trzeba doglebnie sprawdzac bo forum na dole strony glownej podaje kto ma dzis urodziny :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi