Witas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) To kto bedzie w piatek pic z nami?? :> Ja!! :icon_evil: :D A co do trasy to Rudy jakas ciekawa ostatnio zapodal to moze sie tam przejedziemy? tam gdzie sa fajne zakrety i dobry asfalt?:> :) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Ario a o ktorej trasie do ZG mowiles ze jest fajna? Przez glogow czy slawe? jedna i druga, przez Głogów szybsza, przez Sławę bardziej turystyczna, gorszy asfalt ale więcej winkli... możemy zrobić jak pisze Witas i wybrać którąś z tras z tematu w tym dziale... dzwoniłem na tor w ZG... weekend jest zajęty (piątek-niedziela) Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Z tego co widzę to w niedziele sobie sam bede musiał gdzieś polatać. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Byłem w ostatnią sobotę . Gościu stwierdził że soboty i niedziele są zarezerwowane . Faktycznie , skutery szalały , a poprzednio jak tam byłem to znowu gokarty . Wolne terminy w tygodniu . Cena 10 zł za godzinę . Jako że ci od toru tam śpią , więc twierdzą że można jeździc nawet w nocy .W tygodniu to i sam bym sie tam przejechał , najlepiej przed pierwszą "nocką" wtedy cały dzień wolny i jeszcze jakoś funkcjonuje , ewent. urlop :icon_razz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czyli z weekendowego wyjazdu na tor nici. Ale to oznacza ze mozna duzo pojezdzic po okolicy. Chyba ze Witas juz obmysliles gdzie mozna pojechac :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jeszcze nic nie obmyslilem, w dodatku jutro na 15:30 jestem umowiony do dentysty :eek: :D ;)czyli jutro pewnie za bardzo nie pojezdze, ale to sie jeszcze okaze :icon_mrgreen:A co z sobota to ja proponuje wybrac trase rudego i przejechac sie po tych fajnych zakretach ;) Ps. Pijemy jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) No pewnie, ze pijemy :icon_mrgreen: Watpiles w to??Tylko powiedzcie, gdzie i o ktorej, bo ja musze pokombinowac z pociagami :eek: Ajjjjj - te ciopagi, zawsze mam z nimi problem :D Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 No mam nadzieje Witas ze ci polowy geby nie wyrwa tzn. chodzi o to zebys sie w kask zmiescil :icon_mrgreen:Ja bede najwczesniej o 18 na dworcu w lesznie wiec moze troche pojezdzimy sobie. Beti a wokol ktorej godziny planujesz sie zjawic bo ja tak mysle ze jak mamy isc do pubu to tak na 21. A w sobote mozemy jechac do Rudnej (za chobienia kolo polkowic i lubinia) na jakis festyn gdzie beda motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Odpadam z całego weekendu , juz jestem poumawiany :icon_mrgreen: ps . Irek jak tam film ? Edytowane 28 Czerwca 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja jutro odpadam... Trza znowu w trasę lecieć i dopiero wieczorem będę w domu. W sobotę chętnie jakąś trasę zrobię dalszą, jak jeździć to konkretnie :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 B3stia ty to masz poczucie humoru :) Jak będzie to będzie, acha dzisiaj wkleje te kilka zdjęć z Boszkowa. Pozdro dla Agnieszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Irek -> opowiednie poczucie humoru :)Czyli kto jest chetny na sobote?Bo narazie to mam tak: Ja, Witas, Ario, PierunBestia nie moze, a co na to reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Irek -> opowiednie poczucie humoru :icon_mrgreen:Czyli kto jest chetny na sobote?Bo narazie to mam tak: Ja, Witas, Ario, PierunBestia nie moze, a co na to reszta? reszta nie może. prędkość przelotowa wygląda że będzie ok. kto jedzie na szpicy? Piorun? :) acha, możemy zrobić trasę, którą opisywał Rudy, gdzieś na Głogów później Ścinawa czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) No ja już pisałem, że też nie mogę, mam coś innego zaplanowane, ale życzę wam dobrej zabawy.A tak ogólnie jak by mi się plany zmieniły to o której i z kąd jedziecie ?Pozdro Edytowane 29 Czerwca 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zapewne jedziemy spod mcshita jak zawsze a o ktorej to sie jeszcze ustali.Zalezy ile z Witasem wychlejemy w piatek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi