PaleSatan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Szkoda ze mi sie nie udalo wczoraj dojechac do chobieni :D jakos nie udalo sie zgadac porzadnie. A ty Irek to znowu kolege po pracy spotkales czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Cześć, nie Pale nic z tych rzeczy, wynikły takie tam rodzinne sprawy i musiałem zostać w Rawiczu i tym się zająć. Ale szkoda , że nie jechałem, byłem do ostatniej chwili napalony, no cóż to do następnego razu. A tak w ogóle wybiera się ktoś w niedziele na motobazar do Wrocławia ?Bo ja raczej się wybieram.Pozdro Edytowane 18 Czerwca 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) A wiec koledzy i kolezanko....dzisiaj o 10.15 rozpoczelam swoj egzamin licencjacki, ktory zakonczyl sie pozytywnie. Mam od dzis licencje na socjologa :buttrock: :biggrin: Pani licencjonowany Socjolog Beata Adamczak, jak to dumnie brzmi :) ;).Ide pic, trzymajcie sie Edytowane 19 Czerwca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Gratulowalem na gg ale jeszcze raz....Gratulacje :biggrin: i dlugiego opijania dyplomu :buttrock: ... z nami rowniez juz niedlugo mam nadzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Gratuluję clap.gif Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A wiec koledzy i kolezanko....dzisiaj o 10.15 rozpoczelam swoj egzamin licencjacki, ktory zakonczyl sie pozytywnie. Mam od dzis licencje na socjologa :P :P Pani licencjonowany Socjolog Beata Adamczak, jak to dumnie brzmi ;) :P.Ide pic, trzymajcie sieWitaj.No,no Beti...Moje gratulacje i slowa uznania :icon_rolleyes: :crossy: :icon_razz: Pamietasz takiego dziadka z rajdu w Koscianie?Te zyczenia sa od niego :crossy: Pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 E tam od razu dziadka Starszego pana co najwyzej :bigrazz: A jak dobrze pojdzie to mnie za rok bedziecie gratulowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 E tam od razu dziadka Starszego pana co najwyzej :P A jak dobrze pojdzie to mnie za rok bedziecie gratulowac ;)Dziekuje za sprostowanie :bigrazz: Wierze,ze za rok bede mogl Tobie gratulowac :biggrin: :clap: Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Beti , gratulacje.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tez jug na GG gratulowalem, ale co tam nabij esobie posta :notworthy: Gratuluje ponownie Beti licencjonowanego(licencjatowego:P ) socjologa :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Fajnie fajnie Beti. Gratulacje.Od wczoraj jestem w PL i mam nadzieje ze uda sie to nam jakos opic razem (moze jutro? (sroda)). Ja dzis zaliczylem egzama wiec tez moge cos oblac - nie bede mial pustego przebiegu :POdezwijcie sie jakos. Moze w weekend sie wiecej osob spotka czy wszyscy siedza na uczelniach?PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Cześć, nie Pale nic z tych rzeczy, wynikły takie tam rodzinne sprawy i musiałem zostać w Rawiczu i tym się zająć. Ale szkoda , że nie jechałem, byłem do ostatniej chwili napalony, no cóż to do następnego razu. A tak w ogóle wybiera się ktoś w niedziele na motobazar do Wrocławia ?Bo ja raczej się wybieram.Pozdro WitamIrek również jade na motobazar jak co tel w profilu A wiec koledzy i kolezanko....dzisiaj o 10.15 rozpoczelam swoj egzamin licencjacki, ktory zakonczyl sie pozytywnie. Mam od dzis licencje na socjologa :buttrock: :flesje: Pani licencjonowany Socjolog Beata Adamczak, jak to dumnie brzmi :banghead: :banghead:.Ide pic, trzymajcie sie Gratki Czy może ktoś z was naświetlić wygląd sobotniego spotkania i jazdę do boszkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 B3stia jedziesz moto czy auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Gratuluje Beti :buttrock:P.S. w niedziele jest bajzel we wrocku? hmmm ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No niestety ja w ten weekend na pewno nie bede. Sesja :crossy: a we wtorek najgorszy egzam. Wracam dopiero 1 lub 2 lipca do leszna. BTW.Witas dostales info na gg o jazdach probnych w suzuki? Co o tym sadzisz? Nie chcesz sie przejechac nowym bandziorem ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi