Gość Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ja z Chobieni odpadam, bo na weekend wyjeżdżam... OT czy ktoś ma dojście do tanich części komputerowych? padł mi komp i potrzebuję płytę+procek+dysk... myślałem o jakimś AMDx2, płycie ze zintegrowanym GF6100, 1GB RAM i dysku (nie musi być duży)... jaknby co to wbijać na PW :) Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) No widzę, że się dobrze bawiliście. No faktycznie nie było nas w sobote w domu, mieliśmy wyjazdowy weekend. Mam nadzieje, że w ten weekend w końcu sobie polatam z kimś :) Pozdro Edytowane 12 Czerwca 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witas , palisz Bandziora i lecisz na wschowe , głogów w głowowie na rondzie (najwiekszym w UE heh) kierujesz sie na Orsk/Rudna i ogień , potem po drogowskazach , od głogowa w kier. Orska jest fajna droga , prawie jakbyś w USA był , same pola (raczej nieużytki i łąki) i troche winklów ... Droga dość ok. Aha można sie przebić na drugą strone odry przez prom gdzieś w okolicach Bełcza (ilek15 wie gdzie i jak i co ) ale prom tylko w dzień i to co godzine , my latamy zawsze na głogów . Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Rudy to tam kolo Chobienii w obu miejscach gdzie droga na mapie przecina odre to sa promy?Nigdy tam nie jechalem wiec nie wiem.Zalaczam mapke miejsca zaznaczone na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak z Leszna to chyba lepiej na Górę jechać, nie? Zobaczcie sobie na mapie zresztą :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No wiesz co Pierun...tak nie do konca...zreszta to tez zalezy jaka trasa..no bo jezeli przez Glogo tak jak Rudy pisal, to najlepiej z Leszna na Wschowe i dalej na Głogów. Jezeli na prom, to faktycznie przez Góre wtedy. No coz, ja wam zycze juz udanej zabawy na tym nieoficjalnym zlociku. Lajf ys brutal :lapad: :biggrin: albo i nie...w koncu czasami alkoholizowanie sie jest dobre, zwlaszcza w doborowym towarzystwie kuzynostwa :icon_rolleyes::D:D Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No to ciekawe traski :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Pale dzieki za mapke, ale niestety nic mi ona nie mowi - brak na niej wiekszych miast ktore moglbym rozpoznac :P Nie wiem czy pojade do Chobieni, jesli tak to bedziecie o tym wiedziec :lalag: A mam do was pytanie polaczone z propozycja. KOSZULKI :biggrin: Rozgladalem sie za forumowymikoszulkami, bo moja sie juz skonczyla i dotarlem do dziewczyny z forum, ktora moze zaprojektowac i nadrukowac na koszulceco kto chce.Ja bede dla siebie zamawial koszulke na pewno, z przodu chce logo forumowe a z tylu cos zwiazanego z Banditem :(Cena takiej koszulki to okolo 30zl + przesylkaJesli tez chcecie taka koszulke to musicie sie w ciagu 2 dni zdecydowac, przesylka wyjdzie taniej :wink: No i bedziemy miec fajne koszulki ;)Proponuje zeby wziac sobie z przodu Logo forumowe, ze swoim nickiem, a z tylu co kto chce ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Nooooooooooo........to ja juz sie na to pisze...zawsze chcialam miec forumowa koszulke ;):D:DZ tylu kto co chce? A moze cos zwiazane z naszym subforem leszczynskim + motocykl swoj?? P.S. A tak w ogole mozna?? tworzyc na wlasna reke koszulki z logo forum?? Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie mozna :(Logo forum jest zarejestrowane w urzedzie patentowym (czy jakims takim i bez zgody nie mozna :( )Ale ja to traktuje w ten sposob zekoszulka, ktora kupilem pare lattemu, zniszczyla sie, wiec robie sobie kopie zapasowa :P Pozatym Beti nie zadawaj trudnych pytan!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witas ta mapka byla tylko w celu zapytania czy tam w tych miejscach sa mosty.Ale jak sie dowiedzialem to promy wiec trzeba jechac przez glogow (przynajmniej spowrotem bo w nocy na pewno nie kursuja ). Koszulki nie chce bo nie mam kasy narazie paliwo narazie wazniejsze :( A ty w koncu wrocisz czy nie na weekend? bo nie wierze ze az tak pracujesz..... przeciez i tak bedziesz mial wrzesien tak tradycyjnie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 W zeszlym roku nie mialem nic na wrzesien - wszystko do przodu :icon_rolleyes: nie wiem jak wy polecicie na zlot to chyba nie bede mial po co wracac :(chyba ze pojade na zlot z wrocka, ale to jeszcze zobacze, do weekendu duzo czasu :P Ps. Koszulka fajna jest, zamawiajcie koszulke :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No ale Wiciu to sie zaczyna dopiero o 16 w sobote wiec mozesz juz wrocic w piatek :( I spotkac sie z nami zajebistymi i wogole :icon_rolleyes: :( A wrzesnia nie miales tylko od razu warunek :P BTW.A od kogo te koszulki zalatwiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 kurka, to ja sie teraz zastanawiam czy barc koszulke, czy...moze sie doczekam kiedys jakiejs edycji na forum, czy cus..nho chyba musze sie z tym przespac... Witas, przeciez dobrze wiesz ze w zadawaniu (nie zawsze trudnych pytan) to ja jestem specjalistka :icon_biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A wrzesnia nie miales tylko od razu warunek Ale pieprzysz glupoty! przeciez napisalem ze wszystko mialem do przodu :icon_mrgreen:niestety taka jest prawda i musisz sie z tym pogodzic :] BTW.A od kogo te koszulki zalatwiasz? zalatwiam od dziewczyny z forum nick wild a temat ma w subforum weterany/klasyki @BetiTy tak na serio?:> z tym zastanawianiem sie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi